Hírarchívum - 2019. augusztus

Körökre osztott harcokkal jön a Yakuza 7

A várakozásoknak megfelelően a Sega lerántotta a leplet a Yakuza hetedik részéről. A várva-várt folytatás vadonatúj főhőssel érkezik, és az eddigi harcrendszert is teljesen lecserélik a készítők.

Ütős lesz a PlayStation Plus szeptemberi felhozatala

Megéri majd odafigyelni a PlayStation Plus következő havi játékaira, ezúttal (is) két nagyobb cím lesz a PlayStation 4-tulajdonosok jussa. Jövő kedden frissül a kínálat, addig tudjátok letölteni az augusztusi címeket.

GreedFall - nézzünk bele a játékmenetbe!

Közeleg a szeptember, így hamarosan megkezdődik az őszi játéközön. Nincs már messze a GreedFall megjelenése sem, ideje tehát, hogy alaposabban szemügyre vegyük a játékmenetet is!

The Dark Pictures: Man of Medan - itt a végső trailer

A hétvégén már belekezdhetünk az Until Dawn készítőinek legújabb agyszüleményébe, a The Dark Pictures antológiájába. Hangolódjunk rá még egyszer utoljára a Man of Medanra!

Íme, a Joker utolsó előzetese

A korábbi teasek után végre megérkezett a Joaquin Phoenix-féle Joker-mozi következő, s egyben utolsó előzetese. Van egy olyan érzésünk, hogy nem fogunk sokat kacagni ezen a filmen.

Feltámad a Telltale Games

Nem pontosan a régi formájában, de ismét visszatérhet a Telltale Games. A stúdió tavaly szeptemberben zárta be a kapuit, most pedig új menedzsment alatt szedheti össze magát.

Fura előzetesen a Football Manager 2020

Lássuk be, a kanapén vagy a stadion sorai közt ülve mindenki jobban ért a focihoz, mint a csapat vagy az edző. Itt az ideje, hogy ne csak hangot adjunk ennek, hanem be is bizonyítsuk, hogy nekünk van igazunk!

Jókora frissítést kapott a Wreckfest

Végre PlayStation 4-en és Xbox One-on is megjelent a Wreckfest, az utóbbi évek talán legjobb roncsderbis játéka, de a jeles alkalom nagy örömet szerezhet a PC-s közönségnek is.

Így zúzunk a Daemon X Machinában

A Marvelous egy tömény játékmenetből álló előzetest mutatott be, hiszen rohamosan közeledik már a Daemon X Machina megjelenése. Beleleshetünk a fejlesztési opciókba, illetve az egy- vagy akár négyfős küzdelmekbe is.

Apex Legends - új hős és fegyver szivárgott ki

Akik szorosabban követik az Apex Legends híreit, azok nem fognak meglepődni Crypto érkezésén. Most azonban valódi képeket láthatunk a hősről, at új stukkerről és az ősszel rajtoló különleges eseményről.