Hírarchívum - 2020. január

Tovább bővül a PC-s The Master Chief Collection

A következő játék pedig nem más, mint a Halo: Combat Evolved - Anniversary. A tesztelés heteken belül kezdetét is veszi, sőt, ha szerencsénk van, februártól mi is csatlakozhatunk a mókához.

PC-hez értő munkatársat keres a Naughty Dog

A The Last of Us: Part II fejlesztése mögött álló Naughty Dog csapata a legújabb álláshirdetésében olyan fejlesztőt keres, aki remekül kiismeri magát a PC-knél használatos NVIDIA CUDA architektúrában.

Guilty Gear - Strike - újabb karakter mutatkozott be

Újabb karakterbemutatót kapott a Guilty Gear - Strive, ezúttal Faust, az őrült orvos villantja meg a képességeit egy rövid kedvcsináló erejéig. Az biztos, hogy az Arc System Works játéka még mindig pazarul fest!

Idén minden hónapban kapunk Sonic-bejelentést

A Sega idei éve Sonicról szól majd, az imént legalábbis a kiadó bejelentette a Sonic 2020 eseménysorozatot, amelynek keretében minden hónapra készül valamilyen újdonsággal a kék sündisznóval kapcsolatban.

Áprilisban rajtol az új The Walking Dead-sorozat

A Television Critics Association éves összejövetelén derült fény arra, hogy mikor kerül adásba a következő The Walking Dead-mellékág, a tinédzsereket főszerepeltető The Walking Dead: World Beyond.

Belehúz exkluzívok terén a Google Stadia

A Stadiát rengeteg kritika érte a rajtja után, aligha meglepő, hogy a Google igyekezett elébe menni a találgatásoknak, és már most felvázolta, hogy milyen újdonságokra számíthatnak az előfizetőik a közeljövőben.

Elbúcsúzik a Disney a Fox márkanévtől

Nem sokkal azután, hogy a Disney felvásárolta a 21st Century Fox érdekeltségeinek nagy részét, úgy döntött, hogy nyugdíjazza a Fox márkanevét - a két filmstúdiója esetében legalábbis biztosan.

Folytatást kap a The Order: 1886?

Nem először hallani pletykákat a The Order: 1886 lehetséges folytatásáról, de most egy meglehetősen megbízható forrástól futottak be izgalmas részletek, amelyek arra utalnak, jöhet a lövölde következő felvonása.

Hunt: Showdown - februártól PS4-en is

A Crytek megerősítette, hogy szörnyvadászós shootere, a PvE- és PvP-összecsapásokat összemosó Hunt: Showdown a következő hónaptól végre PlayStation 4-en is elérhető lesz.

Felújított változatot kap a Kingpin

A 3D Realms és az Interplay közös együttműködésének köszönhetően visszatér az 1999-ben bemutatott Kingpin: Life of Crime. A Kingpin: Reloaded sajnos csak egy sima felmelegített kiadás lesz, így látványos változásra ne számítsatok.