Hírarchívum - 2020. február

Taur - új értelmet nyer a tower defense

Nem mindennapi tower defense-játékkal rukkolt elő az aprócska Echo Entertainment. Egyetlen feladata van a Taur játékosainak: megvédeni egy hatalmas erődítményt az Imperion végeláthatatlan seregeitől.

Modern Warfare - az Activision nem tűri a szivárgást

A világ egyik legrosszabbul őrzött titka, hogy a Call of Duty: Modern Warfare hamarosan Warzone néven saját battle royale-módot kap. Ennek ellenére az Activision hajtóvadászatba kezdett a szivárogtatók után.

Két Star Wars-játék készül az EA felügyelete alatt

Habár a legutóbb elkaszált Star Wars-játékról szóló híreknek nem tudunk örülni, ez közel sem jelenti azt, hogy a franchise takaréklángon ülne az Electronic Arts felügyelete alatt. A bennfentes pletykák szerint két ilyen cím áll most fejlesztés alatt.

A Bethesda is kivette a játékait a GeForce Now-ból

Alig néhány hete indult el az NVIDIA saját felhőalapú szolgáltatása, a GeForce Now, de az itt elérhető játékok listája mégis napról napra egyre szűkösebbnek tűnik. Az Activision Blizzard után most a Bethesda is kivonta a címeit.

Idén már játszható lesz a Baldur's Gate III

Izgalmas évek várnak a Dungeons & Dragons szerelmeseire, hiszen rengeteg videojátékos adaptáció van készülőben, élükön a Baldur's Gate III-mal. A Larian fejlesztésének korai változatát ráadásul már idén kipróbálhatjuk.

The Witcher - fény derült az új évad szereposztására

Elindult a The Witcher-sorozat második évadának forgatása, így fény derült a stáb tagjait érintő változásokra és az újonnan érkezők kilétére is. A következő évadban már Lambert és Eskel is a fedélzeten lesz, de Vesemir körül még sok a találgatás.

Újabb Star Wars-játékot kaszált el az EA

A Kotaku meglehetősen bennfentes újságírója, Jason Schreier értesülései szerint az Electronic Arts tavaly elkaszálta egy Star Wars: Battlefront spin-off fejlesztését, mivel a vártnál több időt igényelt volna az elkészítése.

Microsoft Flight Simulator - fókuszban a repterek

Azt már eddig is tudtuk, hogy igazán monumentális alkotás lesz a Microsoft Flight Simulator, viszont a repterekről szóló vadonatúj videó tovább emeli a tétet; több mint 37 ezer leszállópálya várja majd az önjelölt pilótákat.

Ruiner - hamarosan Switchen is zúzhatunk

A Devolver Digital és a Reikon Games cyberpunk lövöldözős játékát két és fél évvel a PC-s megjelenés után végre a Nintendo konzoljára is bejelentették. Sajnos a rajt pontos dátuma egyelőre még nem ismert.

Outriders - terítéken a legendás fegyverek

Újabb játékmeneti videó látott napvilágot a People Can Fly következő alkotásáról, melyben ezúttal a játék spéci tulajdonságokkal és látványos skinekkel felturbózott fegyverei kapták a főszerepet.