Hírarchívum - 2020. április

Parodisztikus sci-fi RPG lesz a Minimal Affect

Annyira hiányzott már a Mass Effect, hogy akármivel beérnéd, ami kicsit is hasonlít rá? Commander Creed és csapata a segítségedre siet a Minimal Affectben, amely a leglátványosabb elemeit épp abból a sorozatból kölcsönzi.

Újabb ingyen játékok az Epic Games Store-ban

Töretlenül bombázza az Epic Games a könyvtárunkat ingyenes játékokkal, és ha most a múlthetihez képest vissza is vettek a fordulatszámból, panaszra továbbra sem lehet okunk.

Baldur's Gate III - lassabban halad a fejlesztés

A Larian Studios sem menekült a vírus elől, így most takaréklángon készül a Baldur's Gate harmadik része. A lelkesedés ettől függetlenül változatlan a csapatnál, még idén elérhetővé tennék early accessben a játékot.

Torchlight III - új videót és képeket kaptunk

A friss képek mellett egy vadiúj videó is érkezett a készülőben lévő ARPG-ből. A főszerepben ezúttal az erődünk lesz, amit a játék során a saját ízlésünkhöz igazíthatunk.

Hamarosan élesedik a GOG Galaxy 2.0

A CD Projekt Red digitális áruházának klienséből hamarosan hivatalosan is élesedik a 2.0-s verzió, elhagyva így a bétateszt időszakát. Teljesen megújult külső és egyéb hasznos új funkciók várják a PC-s játékosokat.

Red Dead Redemption II-vel erősít a Game Pass

A Microsoft ma jelentette be, hogy Van der Linde-banda hamarosan beveszi az Xbox Game Pass for Console szolgáltatását. Ráadásul nem is kell már olyan sokat várnunk rá.

Egyes régiókban elérhető a Crash Bandicoot Mobile

Az Activision mindenféle felhajtás nélkül, már elérhetővé is tette a mobilos Crash Bandicootot a világ bizonyos régióiban. Elsők között a malajziai játékosok cibálhatják lefelé a Google Play áruházból.

Az év végén érkezhet a Watch Dogs Legion

Izgalmas lesz az idei év vége, hiszen ekkor érkezik az Xbox Series X és a PlayStation 5 is. Úgy tűnik, hogy a Ubisoft is igyekszik ebből profitot húzni, így a Watch Dogs Legion is az új generáció egyik nyitócíme lehet.

Bemutatkozott a Peaky Blinders: Mastermind

Birmingham hírhedt bandája a tévéképernyőről egyenesen a videojátékok világába költözik. A Peaky Blinders: Mastermind egy taktikai játék eleganciájával mutatja be a Shelby család jól kiagyalt bűntetteit.

Szuperül fogy az Animal Crossing: New Horizons

Nem csak dobozos kiadásban, de a digitális piacon is elképesztő népszerűségnek örvend az Animal Crossing: New Horizons. Több mint 5 millió békés szigetlakó építi az új otthonát az eShopról letöltött verziójával.