Hírarchívum - 2020. április

Frissítve: Kihagyja az idei évet a WWE 2K-sorozat

A sorozat egykori írója úgy tudja, idén nem kapunk új WWE 2K-játékot, a Visual Concepts csapata a jövő évi epizódra fókuszál inkább. Ha minden igaz, ez még nem fog megjelenni a következő generációs gépekre.

Kóstolj bele a Modern Warfare multijába!

Ismét ingyenhétvégézik a Call of Duty: Modern Warfare, igaz, némi csavarral: ezúttal csak öt pályát próbálhatnak ki a játékosok, és mindezt a Call of Duty: Warzone kliensén keresztül tehetik meg.

Filmes hírek péntek délutánra

Több érdekes filmes, illetve sorozatos hír is beesett az elmúlt napokban, amelyek mellett vétség lenne elmenni: összeállításunkban szó lesz a jövő LEGO-filmjeiről és egy új Star Wars-sorozatról is!

Óriási adatvédelmi fiaskóba szaladt bele a Nintendo

Nem elég, hogy meg kell oldania valahogy a Switch utánpótlását, még egy adatvédelmi botrányba is sikerült beleszaladnia a Nintendónak. A cég durván 160 ezer felhasználójának a fiókját törhették fel az elmúlt hetekben.

HWSW: Történelmi fejlődés küszöbén a Wi-Fi

Már a közeljövőben lehet számítani rá, hogy jelentősen nőhet a Wi-Fi-hálózatok kapacitása, miután az FCC tegnap engedélyezte a 6 GHz-es frekvenciasáv mintegy 1200 MHz-nyi spektrumának úgynevezett nem licencelt felhasználását.

Nyílt világú nyomozás vár a Paradise Killerben

Azok, akik szeretik a szürke agysejtjeiket furmányos bűntényekkel próbára tenni, már számos nyomozós játékban találhattak kihívást. A Paradise Killer a nyomozást egy új elemmel dobná fel: a nyílt világgal.

A Crysis Remastered csak az első részt tartalmazza

Hiába tisztázódott a múlt héten, hogy készül már a Crysis Rematered, továbbra is ködös volt, pontosan melyik epizódokat fogják felújítani. Az Inverse-nek hála már van hivatalos megerősítésünk a Crytektől.

Számolj le a kartellel a Borderlands 3 új eventjében!

Ideje, hogy valaki az Eridium Kartell és vezetője, Joey Ultraviolet körmére nézzen, és az a valaki mi leszünk. Mondhatnánk, hogy az igazság szeretete hajt minket, de inkább az a sok legendás holmi vonz, amit a lepuffantott bandatagok hátrahagynak.

A Stadia átlépte az egymillió letöltést

A Google április elején egy próbaidőszak erejéig bárki számára elérhetővé tette a Stadia Prón keresztül a játékstreaming-szolgáltatását. A promóció bevált: többen érdeklődtek az alkalmazás után, mint amikor tavaly elindították.

A Battlefield V a nyáron utoljára frissül

A Battlefield V-tel a széria visszatért a gyökereihez, már ami a korszak kiválasztását illeti. A II. világháborús harcok azonban hamarosan végpontjukra érnek: a nyári frissítés után több nagy újdonsággal már ne számoljanak a rajongók.