Hírarchívum - 2021. november

Csak jövőre jelenik meg a Martha is Dead

Eredetileg év végéig kellett volna megjelennie a Wired Productions és az LKA sötét hangulatú pszichológiai thrillerének, a készítők azonban közleményben jelentették be, hogy kénytelenek elhalasztani a premiert.

Chorus - nyolcpercnyi űrvadászat

Nyakunkon a Chorus: Rise as One megjelenése, az amerikai IGN pedig kapva kapott az alkalmon, hogy bemutathassa a Fishlabs végtelen mély űrben játszódó játékának gameplay felvételét, amit a hajtás után tudtok megnézni.

Ez lesz a decemberi PlayStation Plus-felhozatal?

Ahogy azt már megszokhattuk, a Dealabs csapata ismét idő előtt leleplezte a PlayStation Plus aktuális felhozatalát, ami ezúttal három játékot tartalmaz majd. Ezekből egy érkezik PlayStation 5-re, a másik kettő pedig PlayStation 4-re.

Resident Evil 4 - VR-ra is jön a The Mercenaries

Noha a Resident Evil 4 VR-változata kifejezetten jól sikerült, a The Mercenaries mód kimaradt ebből a portból. A készítők most bejelentették, hogy jövőre pótolják a hiányosságot.

Új platformokat hódít meg a Twelve Minutes

Nem tartott sokáig a Twelve Minutes Xbox-exkluzivitása, az Annapurna Interactive bejelentése szerint az elmúlt évek egyik legjobban várt játéka még az idén ellátogat a többi konzolra is.

Remake-et kaphat a Chrono Cross

A pletykák szerint remake-et kaphat a Chrono Cross, amit állítólag karácsony környékén jelenthetnek majd be. Habár az első jelek arra mutattak, PlayStation-exkluzív lehet a projekt, úgy tudni, ez nem igaz.

Az Epic Games felvásárolta a Harmonix csapatát is

Szorgalmasan bővítgeti az Epic Games a stúdiógyűjteményét, a minap a Guitar Herót kitaláló és a Rock Bandet is jegyző Harmonixot is felvásárolta a vállalat. A csapat maradhat a kaptafánál, de most már a Fortnite-ban kell kreatívkodnia.

Az Amazon készíthet sorozatot a Mass Effectből

Lapértesülések szerint hamarosan megállapodhat az Amazon Studios és az Electronic Arts egy Mass Effect-tévésorozat kapcsán. Ha összejön az üzlet, ez lesz a cég második nagyobb videojátékos projektje.

Sztorikiegészítőt kap a Terminator: Resistance

Hiába sikerült felejthetőre a Terminator: Resistance, a Teyon nem hagyja veszni a legendás filmuniverzumban játszódó first-person shooterét. Decemberben Annihilation Line néven kap új sztorikiegészítőt a játék.

Íme, a Games with Gold decemberi felhozatala

Decemberben sem maradnak üres kézzel az Xbox Live Gold és az Xbox Game Pass Ultimate előfizetői. Az év célegyenesében is négy játék ütheti a markunkat - lássuk hát a kínálatot!