Hírarchívum - 2021. november

Indul a Halo Infinite első eventje

Habár a Halo Infinite többjátékos módja még csak bétaként üzemel, a 343 Industries a mai napon mégis útnak indítja a játék első különleges eseményét. A Fracture: Tenrai egy halom japán ihletésű kozmetikai extrát kínál a játékosoknak.

A Nintendo is kiállt Bobby Kotick ellen

Szorul a hurok Bobby Kotick és az Activision Blizzard nyaka körül. Miután az Xbox és a PlayStation vezetője is elítélte a botrányos ügyet, a Nintendo amerikai fejese, Doug Bowser is felszólalt az üggyel kapcsolatban.

Szokatlan multis játék a Dragon Ball: The Breakers

Sosem gondoltuk volna, hogy a Bandai Namco éppen a Dead by Daylight formuláját cseni majd el a következő Dragon Ball-játékhoz, de úgy tűnik, mindig van új a nap alatt. A Dragon Ball: The Breakers tehát egy aszimmetrikus online túlélőjáték lesz.

Farming Simulator 22 - befutott a launch trailer is

Megjelent a Farming Simulator 22, melynek utolsó kedvcsinálója a játékosokat szólítja meg. Ha a rengeteg headshot után ti is belefáradtatok a kompetitív játékokba, akkor dőljetek hátra, és látogassatok el a farmra!

Új Arkanoid-játék készül

A nagy játéktermi veterán mögött álló Taito Corporation megegyezett a Microidsszal és a Pastagamesszel, hogy új darabbal bővítsék az Arkanoid-szériát. Ez lesz az Arkanoid: Eternal Battle.

PlayStation 5-re tarthat a Serious Sam 4

A Serious Sam 4 tavalyi megjelenése óta nem volt szó konzolos kiadásokról, de lehet, hogy változik a helyzet. Ahogy az már oly sokszor megtörtént, ezúttal is egy korhatár-besorolás lehet a bejelentés árulója.

Horizon: Forbidden West - élettel teli törzsek

A Horizon: Forbidden Westben Aloyt megannyi csodával és veszéllyel hozza össze a sors, és új törzseket is megismerhet. A Guerrilla Games arról mesélt, milyen lépésekkel biztosítja, hogy élők és egyediek legyenek ezek a törzsek.

American Truck Simulator - Montana sem marad ki

Az American Truck Simulator nagy úthálózatába újabb és újabb államok csatlakoznak be, amelyek között hamarosan Montanát is köszönthetjük. Egy csokorra való képen vehetjük szemügyre, mivel készül az SCS Software.

Bunyós játékkal tér vissza a Dungeon Fighter Online

A Dungeon Fighter Online-t a világ legnépszerűbb játékai között tartják számon, de a fejlesztők egy verekedős játékkal is tervezik bővíteni a franchise-t. Ebben a Guilty Gearekért felelős Arc System Works is a segítségükre lesz.

Project L - mozgásban a Riot verekedős játéka

Két éve már, hogy a Riot Games bemutatott egy raklapnyi új játékot. Ezek között szerepelt a Project L is, a League of Legends univerzumában játszódó verekedős játék, ami most életjelet adott magáról.