Hírarchívum - 2021. november

Készül a Szárnyas fejvadász-sorozat

Ridley Scott a BBC-nek adott interjút A Gucci-ház közelgő bemutatója kapcsán, ahol megerősítette, hogy klasszikus filmje, a Szárnyas fejvadász is sorozatos formában térhet majd vissza. De szót ejtett az Alien tévés kitérőjéről is.

Jövőre több újdonsággal is készül a Hitman 3

A dán IO Interactive megerősítette, hogy jövőre sem hanyagolják el a Hitman-sorozat legutóbbi epizódját, ugyanis rengeteg újdonságot terveznek majd kiadni a játékhoz. Jönnek új sztorivonalak, pályák, helyszínek és játékmódok is.

Jöhetnek a Sony-féle külső borítások a PS5-höz

Nem véletlenül harcolt foggal-körömmel a Sony azokkal a cégekkel, akik egyedi PlayStation 5-ös borításokat árultak, nemrég ugyanis elfogadták a Sony egyik szabadalmi kérelmét, ami a saját külső borításokra vonatkozik.

A film- és tévéiparba is betör a Kojima Productions

Los Angelesben nyitott új stúdiót a Kojima Productions. Az új részleg feladata az lesz, hogy új területekre is kiterjessze a cég működését, vagyis hamarosan új médiumokat is meghódíthatnak a japán vállalat eddigi játékai.

Ne nagyon várjuk a Star Wars: Battlefront új részét

Nagyon úgy néz ki, hogy a most megjelent Battlefield 2042 után nem a Star Wars: Battlefront következő felvonásán kezdenek el dolgozni a DICE-nál. A svéd stúdió ugyanis marad a Battlefield-sorozatnál.

Titkos projekten dolgozik a WB Games Montreal

Nagyon úgy néz ki, hogy a Gotham Knights mellett egy titkos projekten is dolgozik a WB Games Montreal csapata. Legalábbis az egyik alkalmazott LinkedIn-profilja arról árulkodik, hogy egy második játék is készülőben van a stúdiónál.

Csak jövőre jelenik meg a Metal: Hellsinger

A The Outsiders és a Funcom megerősítette, hogy idén már biztosan nem jelenik meg a DOOM alapjait továbbgondoló ritmikus mészárlás, a Metal: Hellsinger. Ráadásul két korábban megcélzott platformot is ejtett a stúdió és a kiadó.

Pókembernek nem jár sztorimisszió az Avengersben

Megérkeztek az első előzetes beszámolók az Avengers következő fontos frissítése kapcsán, amely Pókembert is játszhatóvá teszi. Ezzel együtt világossá vált: az új hős mellé nem kapunk sztoriküldetéseket.

A Mass Effect-kollekció is a Game Passbe tart?

Noha hivatalos megerősítés még nem érkezett a témában, a pletykák szerint a Mass Effect: Legendary Edition is bekerülhet az Xbox Game Pass kínálatába - ami az EA Play-integráció miatt nem is olyan elképzelhetetlen.

Már több mint 400 millió dollárnál jár a Star Citizen

A játék hivatalos weboldalán látható számláló szerint a Star Citizen mostanra több mint 400 millió dollárt kalapozott össze a rajongóktól, csak az elmúlt néhány nap hozott 1-1,5 millió dollárt.