Hírarchívum - 2021. november

A Dead Cells új DLC-je más indie-ktől kölcsönöz

Igazán nem állíthatjuk, hogy a Motion Twin magára hagyta volna a Dead Cellst az elmúlt években. A megannyi frissítés sorában a legújabb a sorstársakra tekint ki: népszerű indie játékok teszik tiszteletüket egy DLC erejéig.

Távozott a DICE-tól a Battlefield 2042 tervezője

Elhagyta az EA DICE csapatát Fawzi Mesmar, a Battlefield 2042 vezető tervezője, pusztán napokkal a játék megjelenése után. Egyelőre nem tudni, hogy a Kingtől érkezett fejlesztő hol folytatja majd a munkáját.

Decemberben jön a Shovel Knight: Pocket Dungeon

Megkapta a megjelenési dátumát a Shovel Knight különös spin-offja, a Pocket Dungeon. A lapátforgató lovag és újdonsült szövetségese, Puzzle Knight december közepén rúgja be a kazamaták kapuit.

Total War: Warhammer III - íme, Nurgle serege

A Warhammer Fantasy Battle világa sosem szenvedett hiányt a brutalitásban, de egyetlen frakció sem olyan gyomorforgató, mint amilyenek Nurgle követői. A bűzlő és rothadó sereg megkapta a saját bemutatóvideóját.

Dragon Ball: The Breakers - játékmenet és gépigény

Újra megmutatta magát a frissen bejelentett Dragon Ball: The Breakers, amely egy aszimmetrikus online túlélőjátékkal bővíti a legendás manga és anime univerzumát. A friss látnivalók mellett befutott a PC-s gépigény is.

Ekkor jön Switchre a Life is Strange: True Colors

Némi késéssel ugyan, de hamarosan a Nintendo-rajongókhoz is megérkezik Alex Chen kalandja. A Mikulás hozza Switchre a Life is Strange: True Colors digitális portját, a dobozos verzióval azonban még várnunk kell egy darabig.

Visszatértek a 16-bites klasszikus Disney-játékok

Megjelent a Disney Classic Games Collection, amely egy csomagban költözteti a modern platformokra a 90-es évek legkedveltebb Disney-játékait. A pakkban az Aladdin, a The Lion King és a The Jungle Book is megtalálható.

Videojátékon dolgozik a Weta csapata

A Weta Workshop friss álláshirdetéséből derült ki, hogy a Peter Jackson alapította vállalat különálló divíziója producert keres, méghozzá egy ismert franchise-on alapuló játékadaptáció munkálataihoz.

Lelépett a Dragon Age 4 kreatív igazgatója

Nagyon várjuk már, hogy valami érdemi dolgot is mutasson magából a Dragon Age 4, de a három évvel ezelőtti bejelentés óta leginkább olyan hírekről hallani, hogy mit vágtak ki a játékból, vagy ki hagyta el a projektet eddig.

Januárban jön az Eufória második évada

A következő év első hónapjában ismét érdemes lesz rátapadni az HBO GO-ra, ugyanis visszatér az HBO saját gyártású sorozata, az Eufória, amiben Rue-nak minden eddiginél komolyabb problémákkal kell majd szembenéznie.