Hírarchívum - 2022. november

Fire Emblem Engage - így működik majd az idézés

A Fire Emblem-széria következő részének legizgalmasabb újítása az lesz, hogy a korábbi részek ikonikus karaktereit is megidézhetjük a harcok során. Most ezt a rendszert mutatják be egy gameplay videóban.

Íme, a The Callisto Protocol gépigénye

A The Callisto Protocol megjelenéséig már kevesebb, mint egy hét van hátra, így végre fény derült a játék gépigényére is.

A Fall Guys SpongyaBobbal és barátaival kollaborál az új szezonban

Néhány nap múlva elstartol a Fall Guys harmadik szezonja, melyben SpongyaBob Kockanadrág és barátai kapják a főszerepet.

Izgalmas újítást hoz a Sifu következő frissítése

A remekül sikerült Sifu folyamatosan kapja az újabbnál újabb ingyenes frissítéseket. A soron következő darab elsősorban a tartalomgyártókat és a filmek szerelmeseit célozza meg.

Itt nézheted vissza a Warzone 2.0 livestreamünket!

Az Evil Westtel nem ért véget a GK streamerkarrierje, sőt, csak most kezdünk igazán belejönni! Ma estétől némileg népszerűbb vizekre evezünk, és a battle royale szépségeinek nyomába eredünk a Warzone 2.0-ban.

Friss és ropogós előzetesen a Marvel's Midnight Suns

Ebben az újabb trailerben abba nyerhetünk betekintést, hogyan harcolnak a Marvel hősei, illetve hogyan néz ki egy küzdelem a Midnight Suns világában.

Decemberben jelenik meg a The Long Dark Survival fizetős bővítése

A Hinterland Studio havas túlélőkalandja, a The Long Dark december 5-én kapja meg az első fizetős kiegészítőjét, a Survival mód bővítését, a Tales from the Far Territoryt.

A Sonic Team vezetője szerint a Sonic Frontiers egy mérföldkő

Takashi Iizuka egy interjújában elmondta, hogy a Sonic Frontiers egy mérföldkőa játék történelmében, pont úgy, mint a Sonic Adventure volt az 1990-es évek végén.

Lady Dimitrescu is megjelent a God of War: Ragnarökben

Lady Dimitrescu, pontosabban a karakter szinkronszínésze, Maggie Robertson is tiszteletét tette a Sony legújabb kasszasikerében.

Hétfőn már golfozhatunk a Nintendo Switch Sportsban

Az ingyenes frissítés november 28-án érkezik a Nintendo Switch-tulajdonosokhoz.