Hírarchívum - 2022. május

Játékmenet-bemutatón a Palworld

Újra megmutatta magát a pokémonokat gépfegyverekkel és túléléssel keverő Palworld. Ugyan rövidke a friss videoválogatás, de annál többet mutat, és egyébként egészen pofásan is fest.

SGF 2022: A Wholesome Direct is visszatér idén

Újabb dátumot jegyezhetünk fel a nyári videojátékos műsorcunamiba, ugyanis a Wholesome Direct is visszatér. Az indie címekre koncentráló rendezvény száz játékot sűrít bele az idei adásba.

Nyílt bétatesztre készül a Deathverse: Let It Die

A Let It Die világában játszódó Deathverse ugyanúgy free-to-play lesz, mint az előd, de egy jóval battle royale-osabb vonalat visz tovább. A fejlesztők az elkövetkező hetekre két bétatesztet is beterveztek.

Már félmillió játékosnál jár a V Rising

A Stunlock Studios vámpíros túlélőjátéka hamar megtalálta a közönségét. A fejlesztőcsapat jelentése szerint a megjelenés utáni első három napban már félmillióan veselkedtek neki a V Rising kihívásainak.

Jövőre konzolokra is átköltözik a Gloomhaven

Tavaly, többévnyi korai hozzáférés után a maga teljességében is megjelent a társasjátékból videojátékká lett Gloomhaven. A fejlesztők nem érik be azonban a PC-vel, további platformokkal szemeznek.

Így kezdődik a Sniper Elite 5

Napok választanak el bennünket a Sniper Elite 5 megjelenésétől, így nem meglepő, hogy egyre több látnivalót kapunk a lövöldéből. Most az első 19 percét nézhetjük meg.

Hétfőtől hivatalosan is a Take-Two alá tartozik a Zynga

Hétfőn hivatalosan is megtörténik a Zynga bekebelezése. Amíg a Microsoft és az Activision Blizzard üzlete le nem zárul, a Take-Two tudhatja magáénak a legnagyobb felvásárlás rekordját az iparágon belül.

Az új Stranger Things-évad néhány epizódja olyan hosszú lesz, mint egy film

Hamarosan elrajtol a Stranger Things negyedik évada, így csak természetes, hogy egyre több részletet tudunk meg a folytatásról. Most a játékidő kapcsán kaptunk infókat, és egy nyolcperces ízelítőt is meg tudunk nézni belőle.

Csúszik egy picit a Redout II

Habár a készítők csak a hónap elején jelentették be a Redout II megjelenési dátumát, a jelek szerint nem gondolták át túl alaposan a dolgot: most szóltak, hogy egy picit csúszni fognak.

Zseniális cameót hozott a Chip és Dale-film

Már megjelent a Disney+ kínálatában a Chip ‘n Dale: Rescue Rangers. Habár biztosan sokan elmentek majd mellette, egy zseniális cameót is hozott magával, amiről mindenképp érdemes említést tenni. (Spoilerveszély!)