Hírarchívum - 2022. május

Újabb ismert színésznővel erősít a Twisted Metal-sorozat

Egy klasszikus horrorfilmsorozatból ismert színésznő is szerepet kap a készülő Twisted Metal-sorozatban, amely a Peacock felületére készül.

Elrajtolt Ázsiában a megújult PlayStation Plus - íme, a bővített játéklista

Elindult az ázsiai régiókban a PS Plus és a PS Now előnyeit egyesítő új rendszer, ezzel együtt pedig megtudhattuk, milyen játékok kerülnek bele a szolgáltatásba.

AGI-gépekkel erősít a Farming Simulator 22

Ismét egy újabb ingyenes kiegészítővel frissül a Giants Software alkotása, melyben ezúttal a frissen érkező speciális AGI-munkagépek segítségével turbózhatjuk fel a gabonatermelésünket.

A Yakuza-franchise is beköszön a Rainbow Six: Siege-be

Hamarosan kezdetét veszi a Rainbow Six: Siege következő évada, amely egy Yakuza-crossovert is magával hoz majd. Két operátort is beöltöztethetünk a sorozat karaktereinek.

HWSW: Mi lesz, ha vége a Windows 10 támogatásának?

Három és fél év múlva véget ér a Windows 10 támogatási időszaka. Felmerül azonban a kérdés, mi vár utána a felhasználókra, főleg azokra, akiknek a készüléke nem felel meg az új rendszer hardverkövetelményeinek,

Hétfőn landol az HBO Max kínálatában a Legendás állatok harmadik része

Lejárt a mozipremiertől számított negyvenöt nap, hétfőtől az HBO Max kínálatában is megtaláljuk majd a Legendás állatok: Dumbledore titkait.

Hamarosan Pac-Man is csatlakozik a Fortnite-hoz

Újabb videojátékos kollaboráció van készülőben a Fortnite háza táján, ezúttal az ikonikus Pac-Man kapja a főszerepet.

Gorr is feltűnik a Thor: Szerelem és mennydörgés új előzetesében

Amíg mi aludtunk, új előzetest kapott a júliusban debütáló Thor: Szerelem és mennydörgés. A kedvcsinálóban már a Christian Bale alakította főgonosz, Gorr, az Istenölő is felbukkan.

Nagyszerű kasszasiker lett az Uncharted-film

Ha filmproducerek lennénk, azt mondanánk, hogy Nathan Drake mozis kalandja megérett a folytatásra. A 400 millió dolláros bevételt is átlépve az Uncharted lett minden idők negyedik legsikeresebb videojátékos filmadaptációja.

I, the Inquisitor - Krisztus hívei bosszút állnak

Jézus Krisztus nem halt meg a kereszten - kettétörte azt, hogy bosszút álljon a hitetleneken. Az I, the Inquisitor sötét fantasy világának kegyetlen történeteit nem tanítják a hittanórán.