Hírarchívum - 2022. május

Idén is visszatér a Warhammer Skulls adása

Egy bő hét múlva kezdetét veszi a Warhammer Skulls eseménysorozata. A rendezvény első napját idén is egy nagyszabású élő adás indítja, melynek során helyzetjelentést kapunk a hamarosan érkező Warhammer-játékokról.

Reveil - a karnevál fogságában

Felébredsz, de nem tudod, hol jársz. Minden olyan ismerős, de mégis teljesen idegen. Nyoma veszett a családodnak, de nem emlékszel, mi történhetett velük. Egy hely azonban újra és újra magához szólít: az elhagyatott karnevál.

Berobbant a Mission: Impossible - Dead Reckoning Part One első előzetese

Iszonyatos mutatványok, pazar látvány, pörgős akció, na és persze Tom Cruise, akin hatvanhoz közeledve sem fog az idő vasfoga. Jövő nyáron kerül vászonra az új Mission: Impossible-film, lássuk az első előzetest!

A Pókember-játék előtt a Microsoftot is megkörnyékezte a Marvel

Érdekes részlet látott napvilágot a Marvel és a Sony partnersége kapcsán, kiderült ugyanis, hogy a képregényes cég a Microsoftot is megkereste az exkluzív együttműködés miatt - ők azonban nem éltek a lehetőséggel.

Négynapos pihenőre megy az eFootball

Hamarosan kezdetét veszi az eFootball második szezonja, a Konami azonban négy napra leállítja a játék szervereit, amíg ő a háttérben munkálkodik. Addig csak a gyorsmeccsek lesznek elérhetőek.

Margot Robbie főszereplésével jöhet az Ocean’s Eleven előzményfilmje

Lapértesülések szerint előzményfilmet kaphat az Ocean’s Eleven, amelyben Margot Robbie kapja a főszerepet. Noha a projekt még nem kapott zöld utat, a cél az, hogy jövő tavasszal megkezdődhessen a forgatás.

Brit toplista: átvette a vezetést a Horizon: Forbidden West

A múltkor azt írtuk, a közeljövőben semmi nem veszélyezteti majd a Nintendo Switch Sports és az új LEGO Star Wars menetelését, a Sony marketingeseivel azonban nem számoltunk.

Úgy tűnik, újra sínen van a S.T.A.L.K.E.R. 2 fejlesztése

A jelek szerint a GSC Game World visszatért a S.T.A.L.K.E.R. 2 munkálataihoz, és újra sínen van a projektet. A csapatnak az orosz-ukrán háború miatt kellett kényszerpihenőre mennie.

Frissítve: Norman Reedus lebuktatta a Death Stranding 2 érkezését

Jókora elszólást tett Norman Reedus, a Death Stranding főszereplője. A hivatalos bejelentés még várat magára, az amerikai színész azonban kikotyogta, hogy már megkezdődtek a második rész munkálatai.

Új filmfeldolgozást kap a The League of Extraordinary Gentlemen

Alan Moore és Kevin O'Neill irodalmi hősöket hihetetlen kalandokra indító képregénysorozatából A szövetség címmel már készült egyszer film, de az nem váltotta be igazán a hozzá fűzött reményeket. Eljött az újabb próba ideje.