Hírarchívum - 2022. május

Megjelent a Hardspace: Shipbreaker

A LYNX várja a rettenhetetlen űrhajóbontókat a Hardspace: Shipbreakerben. Kétévnyi early access után a teljes változat is elstartolt, amelyben már egy teljes történettel, új hajótípusokkal és egy versenymóddal is találkozunk.

A Fast X-ben Dom Toretto nagymamáját is megismerjük

Tovább bővül a Család a Halálos iramban tizedik részében. Vin Diesel már a legutóbbi epizód után elhintette, hogy határozott elképzelése van arról, ki játszhatná Toretto-nagyit, és végül sikerült is leigazolni a színésznőt.

Homebody - horrorjátékot készít a Game Grumps

Az Arin Hanson és Dan Avidan nevével fémjelzett Game Grumps ismét játékkészítésre adja a fejét. Ezúttal egy, a nyolcvanas évek slasherjeiből merítő pszichológiai horrort várhatunk.

Teljes megjelenésre készül a Temtem

A Temtem egy nagyon egyszerű koncepcióval indult útnak: a fejlesztői fogták a Pokémont és online multiplayert kevertek hozzá. Kétévnyi korai hozzáférés után belátható közelségbe került a megjelenés.

Dátumot kapott a Call of Duty: Modern Warfare II

A teljes leleplezés még mindig odébb van, de az Activision és az Infinity Ward addig sem hagyja, hogy elfeledkezzünk a Call of Duty-sorozat következő darabjáról.

Battlefield 2042 - elengedik a Hazard Zone-t

Míg azt várjuk, hogy végre elinduljon a Battlefield 2042 első, a kármentés miatt sokat csúszó szezonja, a fejlesztők elárultak egyet, s mást arról, hogy milyen újításokkal készülnek a közeljövőben.

Évfordulós weboldalt indított a Capcom a Dragon's Dogmának

Tíz évvel ezelőtt, ezen a napon jelent meg Japánban a Dragon's Dogma, és ennek megünneplésére fellőtt egy weboldalt a Capcom. Vajon készülnek mással is a születésnapra?

Ezt tudja PlayStation 5-ön a Hogwarts Legacy

A Warner ígéretei szerint idén mi is betehetjük a lábunkat a Roxfortba varázslótanoncként. A PlayStation Blog legújabb bejegyzéséből azt tudhattuk meg, mire lesz képes a játék a Sony újgenerációs konzolján.

Szeptemberben érkezik The Lord of the Rings - Gollum

Az után, hogy Bilbó elvette az Egy Gyűrűt, de még az előtt, hogy Frodóhoz csatlakozott volna, Gollam alaposan bejárta Középföldét. A Daedalic Entertainment már készen áll elmesélni ezt a történetet.

Bemutatkozott a For the King folytatása

Mikor Bronner király elhunyt, és Fahrul királysága veszélybe került, egy csapat kalandor összeállt a For the Kingben. Nem tudhatták, hogy Rosomon királynő vaskezű zsarnoksággal követi férjét a trónon – ideje hát ismét útnak indulni!