Hírarchívum - 2022. június

Még idén megjelenik a World of Warcraft: Dragonflight

Talán a rajongók egy része számított rá titkon, de a Blizzard a minap formálisan is megerősítette, hogy még idén elrajtol a World of Warcraft legújabb kiegészítője.

Közérdekű: elbúcsúzott a Steamtől a Fall Guys

Fontos nap volt a tegnapi a Fall Guys történetében: a játék üzleti modellt váltott, és új platformokra látogatott, ezzel párhuzamosan pedig elbúcsúzott a Steamtől is.

Felsorakoznak a Gyűrűk Ura-sorozat orkjai

Az amerikai IGN jóvoltából befutottak az első képek a Gyűrűk Ura-sorozat orkjairól, sőt néhány részletet is megtudtunk róluk: például azt, hogy most már nők is lesznek közöttük.

Már az Xbox-kontrollerekből is hiány van

Úgy tűnik, már nem csak a konzolokat, de azok kiegészítőit is egyre nehezebb beszerezni: lapértesülések szerint már az Xbox-kontrollerekből is hiány van, különösen Európában.

Ütős előzetes vezeti fel a Stranger Things évadzáró részeit

A legújabb Stranger Things-évadot rendhagyó módon két részletben teszi közzé a Netflix. Az első felvonás már nézhető, a július elején érkező folytatás pedig most megkapta az első hosszabb előzetesét.

Csütörtökig ingyen játszható az Outriders

Az Outriders még a hónapban megkapja első fizetős kiegészítőjét, épp ezért a People Can Fly nem bánná, ha kicsit megugrana a játékosszám. Ennek érdekében a Steamen csütörtökig ingyen nyüstölhető a looter-shooter.

Napokon belül a Steamet is beveszi a Tiny Tina's Wonderlands

Hamarosan már nem csak az epicesek kiváltsága lesz PC-n a Tiny Tina's Wonderlands. A steames starttal együtt ráadásul a szezonbérlet következő felvonása is megérkezik.

Xbox Game Pass - néhány játék azért még maradt június végére is

A Microsoft nem siette el a június második felében esedékes Game Pass-újdonságok bejelentését, de kiderült, hogy most nem is nagyon volt mit villantania. Öt címmel gazdagodik a szolgáltatás az előttünk álló két hétben.

Begördült Nintendo Switchre is a Wreckfest

Végre valahára ma a Nintendo hibridkonzolján is tiszteletét teszi a Wreckfest. A THQ Nordic és a Bugbear Entertainment sokat küzdött ezzel a változattal, de nem adta fel a portot.

Brit toplista: újra élen a Horizon: Forbidden West

Látványos megjelenések híján a brit eladási toplistán sem történt sok változás, a Horizon: Forbidden West kényelmesen vihette haza az aranyérmet.