Hírarchívum - 2022. szeptember

Egy rajongó készítette a World of Warcraft: Wrath of the Lich King Classic hivatalos trailerét

A Wrath of the Lich King Classic előzetese eltér a hagyományos World of Warcraft-cinematicoktól, a Blizzard ugyanis ezúttal egy megszállott rajongóra bízta a trailer elkészítését. A végeredmény nagyszerű lett!

Aranyos előzetessel mutatkozott be a Kaku: Ancient Seal

Mesés tájak, furcsa vadállatok és egy fiatal őslakos, aki a repülő malacával mindig megtalálja a legnagyobb kalamajkát. Bemutatkozott a PC-re és PlayStationre érkező Kaku: Ancient Seal.

Begördült a Session, mutatjuk a launch trailert

A páratlan élethűségre törekvő gördeszkaszimulátor, a Session: Skate Sim végre kilépett a korai stádiumból, és megjelent PC-n és konzolokon is. Lássuk, mire számíthatunk Philadelphia, New York és San Francisco utcáin!

Már lehet jelentkezni a Warhammer 40.000: Darktide bétatesztjére!

Október közepén egy zárt bétateszt keretei között idő előtt kipróbálhatjuk majd a Warhammer 40.000: Darktide-ot - mutatjuk, hogyan tudtok rá jelentkezni.

Félmilliárd dollárnál jár a Star Citizen

Újabb jelentős mérföldkövet tudhat maga mögött a Star Citizen, a játékra befolyt támogatások összege mostanra több mint 500 millió dollárra rúg.

Építkezhetünk is a House Flipper 2-ben

Bemutatkozott a házfelújító-szimulátor House Flipper második része, amellyel már kifejezetten az új konzolgenerációt célozzák a készítők.

Már nem kell sokat várni a Mario-film első teaserére

Hamarosan belenézhetünk az új Mario-filmbe: a New York-i Comic-Con apropóján teszik majd közzé az adaptáció első teaser trailerét.

Már tölthetőek az Epic Games Store legutóbbi ajándékai

Tegnap este menetrendszerűen futottak be az Epic Games Store legutóbbi ajándékai - ezúttal is két játékot csaphattok hozzá a könyvtáratokhoz!

A Sony kiáll az exkluzív játékok első napos PS Plusba kerülése ellen

A PlayStation-veterán vezető, Shuhei Yoshida egy interjúban mondta el, hogy nem tervezik, hogy az exkluzív játékaik már a megjelenésük napján bekerüljenek az előfizetéses szolgáltatásukba.

Csúszik a Dying Light 2: Stay Human DLC-jének megjelenése

A Techland csapata komoly döntést hozott, és elhalasztotta az eredetileg októberre tervezett megjelenését a Dying Light 2: Stay Human - Bloody Ties DLC-nek.