Hírarchívum - 2022. szeptember

Onimusha-anime készül a Netflixnél

A Tudum japán különkiadásából derült ki, hogy egy Onimusha-anime is készül a Netflixnél. Lássuk az első képeket belőle!

Visszavonul Darth Vader hangja, mesterséges intelligenciával pótolhatják

Darth Vader már az eredeti Star Warsban is James Earl Jones hangján szólalt meg, legutóbb pedig az Obi-Wan Kenobiban hallhattuk - azzal a különbséggel, hogy ott már mesterséges intelligenciával pótolták őt.

Jövőre csúszik az Oxenfree II

Még tart az idei év, ami szükségszerűen azt jelenti, hogy lesznek még játékok, amelyeknek a megjelenését jövőre halasztják. Így járt az Oxenfree folytatása is.

Csak jövő nyáron jön a The Witcher harmadik évada, előbb a Blood Origint kapjuk meg

Egy picivel talán többet kell várnunk a The Witcher-sorozat harmadik évadára, mint gondoltuk, de addig sem maradunk néznivaló nélkül: a Blood Origin előzménytörténetébe már karácsonykor beleáshatjuk magunkat.

Januárban érkezik a NieR: Automata animéje

NieR: Automata Ver1.1a címen kap animált feldolgozást PlatinumGames remekműve. A sorozatban 2B és 9S is az eredeti hangján tér vissza - őket már a rövid teaserekben is viszontláthatjuk.

Friss előzetesen az új platformokat hódító Persona 5 Royal

A korábban PlayStation-exkluzív Persona 5 Royal idén októberben PC-re, Switchre és Xbox-konzolokra is megérkezik. Lássunk belőle egy kis ízelítőt!

Önálló franchise lesz a Tiny Tina's Wonderlands, már tervben a folytatás is

A Borderlands eszement spin-offja messze túlszárnyalta a Gearbox elvárásait. A stúdió már egy önálló, a saját lábán is megálló franchise-ként gondol a fantasy-áthallásos lövöldére, az IP-t pedig nem hagyják sokáig parlagon.

Marvel's Spider-Man: Miles Morales - teaseren a PC-s változat, befutott a gépigény is

Nem kell már sokat várnunk arra, hogy PC-n is játszhatóvá váljon a Marvel's Spider-Man nagyszerű spin-offja. Már azt is tudjuk, hogy milyen vas kell Miles Morales kalandja alá.

Letartóztatták a GTA VI szivárogtatóját

A londoni rendőrség csütörtök este tartóztatta le a Grand Theft Auto VI kiszivárogtatásával gyanúsított személyt. A hatalmas adatlopás mögött egy 17 éves fiatal állhatott.

Napokon belül PlayStationön is szárnyra kap a Century: Age of Ashes

A sárkánylovaglós akciójáték PS4-es és PS5-ös változata sokat késett, de nem lett elfelejtve. A jövő héten ezekre a platformokra is megérkezik a Century: Age of Ashes.