Hírarchívum - 2006. december

A PlayStation 3 az utolsó Sony-konzol?

A mai napon átalakult a Sony vezetősége, Ken Kutaragi átengedte az elnöki karosszéket Kazuo Hirainak - állítólagosan ez a Sony üzletpolitikáját is érintheti majd.

Az Electronic Arts rágyúr a Wiire

Úgy tűnik, hogy az Electronic Arts szemét szúrni kezdte azt, hogy a Nintendo Wiire kiadott Ubisoft-címek mellett ők csupán két játékot jelentettek meg a gépre.

Elkészült a Full Auto 2: Battlelines

Az X360-exkluzív Full Auto második részét már kizárólag PS3-ra jelentették be eredetileg nyitócímként. Végül a konkrét PS3-megjelenésre nem készült el a cím.

Karácsonyi Xbox 360 kínálat

Az idei év karácsonyi szezonjára a Microsoft több mint százhatvan darabosra növeli az Xbox 360-on elérhető játékok kínálatát. Lesz mit a fa alá tenni!

Kedden debütál a Halo 3 televíziós reklámja

A Microsoft Game Studios és a Bungie Studios a mai napon további információkat fedett fel az új Halo 3 reklám világpremierjéről.

Bemutatkozik a Blacksite: Area 51

Folytatódik a 2005-ös év egyik legnagyobbat robbant FPS-e, az Area 51. A korábban Area 52 címen ismert Blacksite PS3-ra és Xbox 360-ra készül.

Crysis @ DirectX 10: képek és HD videó

Az IGN-től megkaparintottunk egy vadi új Crysis videót, mely a DirectX 10 képességeit hivatott prezentálni egy 100 megás HD trailer formájában. Kötelező!

Bezárt Al Lowe fejlesztőcége

Utcára került a Leisure Suit Larry sorozat megalkotója, Al Lowe, miután bezárta kapuit az iBase Games. A neves programozó új játéka szintén hidegre lett téve.

A Tony Hawk gyilkos Skate első képei

Az Electronic Arts ma fellőtte a netre az első képeket a készülő Skate-ből, melyet a Tony Hawk játékok gyilkosaként emleget az óriáskiadó. Meglátjuk, mi lesz belőle...