Hírarchívum - 2006. december

C&C 3: Előrendelhető a Collectors Edition

A GameStop és a Webhallen internetes áruházaknál már előrendelhető a március 27-én megjelenő Command & Conquer 3: Tiberium Wars gyűjtői változata.

Folytatódik a Secret Files: Tunguska

Az első részt végigjátszva tudtuk meg, hogy 2008-ban érkezik a Secret Files 2, mely egyenes ágon folytatná a Tunguska történetét - az első trailer már megtekinthető!

Az Egyesült Királyságban is elkelt az összes Wii

Akárcsak itthon, úgy az Egyesült Királyságban élő játékosok is hatalmas várakozással előzték meg a Nintendo Wii december 8-ai premierjét - előrendeltek szinte minden gépet.

Jövőre reklámok lesznek a Counter-Strike-ban

Új hírek tettettek publikussá a minap a Valve által a Counter-Strike-kal kapcsolatban: a bejelentések szerint jövő évtől kezdve reklámok lesznek az online lövöldözősben.

Friss képek érkeztek a galériába

Olyan remek játékokból érkeztek látnivalók, mint Bladestorm, Dark Sector, Fatal Inertia, Advanced Warfighter 2, Kane & Lynch, Rogue Warrior, STALKER stb.

Újabb játék készül az Alien filmek alapján

A 20th Century Fox megbízásából a SEGA készíti a Sigourney Weaver nevével fémjelzett Alien filmek legújabb játékváltozatát. A cuccot PC-re és nextgen konzolokra írják.

Famitsu: Blu-Ray lemezmelléklettel

Nem kellett sokat várni, hogy megjelenjen az első Blu-Ray lemezmellékletes játékmagazin. A DVD-t leváltó új disc használatát a japán Famitsu kezdte.

Leteszteltük: NVidia GeForce 8800GTX

Megérkezett szerkesztőségünkbe a nyugaton november első hetében bemutatkozott új GeForce, a 8800 GTX. A méreg drága kártyát masszív tesztnek vetettük alá.

Kiegészül a The Settlers II: The Next Generation

A Ubisoft kiadásában megjelent The Settlers II: The Next Generation német weboldalán bejelentették a feldolgozás kiegészítését, mely a The Vikings alcímet viseli.

Súlyos bug tűnt fel a World of Warcraftban

Hivatalosan meg nem erősített információk szerint egy komoly bug tűnt fel a World of Warcraft világában a 2.0-s javítás megjelenése után.