Hírarchívum - 2008. november

Tölthető a Red Alert 3 számítógépes demója

Egy kis késéssel ugyan, de megjelent a Command & Conquer: Red Alert 3 PC-s demója - ha nem próbáltad volna még az új részt, most mindenképpen tedd meg!

Prince of Persia - a szépséges Elika

Az Ubisot által fejlesztett Prince of Persia a mesés világával varázsolja majd el a rajongókat, s ennek a világnak szerves része Elika is, a Herceg hű segítője.

Nem kell telepíteni a Killzone második részét

A Guerilla által fejlesztett Killzone 2 kapcsán elárulták a fejlesztők, hogy nem lesz szükség a játék telepítésére, mint ahogy a mostani játékok megkövetelik.

Jobban teljesít az Xbox 360, mint elődje

Az Xbox 360 a napokban ünnepelte a harmadik születésnapját, most pedig arról számolhatunk be, hogy a konzol jobban teljesít a pénztáraknál, mint elődje tette.

A nagy Fable 2 bejelentés

Megérkezett a hetekkel ezelőtt még pletykaként kezelt nagy Fable 2 bejelentés, amelyből megtudtuk, hogy hamarosan DLC-vel bővül a világ.

Hétfő esti traileráradat

Változatos videófelhozatal érkezett a hétvégén, ebből szemezgettünk ma esti összeállításunkban: lesz Afro Samurai, Left 4 Dead, Sonic és sok más finomság.

Újabb Sony-pletykák egyenesen Londonból

Tegnap tartották a "Sony Computer Entertainment Staff Annual Briefing" nevű belső eligazítást Londonban, ahol sok új dolgot mutattak be, természetesen zárt ajtók mögött.

Diablo III - kitudódott a megjelenési dátum?

Elképzelhető, hogy kitudódott a Diablo harmadik részének pontos megjelenési dátuma: persze még semmi nem biztos, de kiindulópontnak ez a dátum sem rossz.

Tavasszal érkezik a DS-es Valkyrie Profile

A Square Enix és a Tri-Ace következő közös projektje a DS-exkluzív Valkyrie Profile: Covenant of the Plume lesz, melynek európai megjelenése tavasszal várható.

Új kiegészítések várhatók a Final Fantasy XI-hez

Jövőre új kiegészítők érkeznek a Final Fantasy tizenegyedik, kizárólag online játszható epizódjához - jelentette be a Square Enix a VanaFest rendezvényen.