Hírarchívum - 2008. november

Gran Turismo PSP - Duke Nukem büszke lenne rá

Lassan a Duke Nukem Forever nyomdokaiba léphet a PSP-s Gran Turismo, melynek ugyan már évekkel ezelőtt meg kellett volna jelennie, de mégsem láttunk belőle semmit.

Far Cry 2: Fortunes Pack bejelentés

Az Ubisoft bejelentette, hogy készül a nagysikerű Far Cry 2 első DLC-je, vagyis letölthető tartalma, amely a Fortunes Pack nevet viseli és november végén jelenik meg.

Mozgásban a Disciples 3: Renaissance

Végre mozgásban is megcsodálhatjuk az Akella által fejlesztett Disciples sorozat harmadik epizódját, amely immáron 3 dimenziós köntösben pompázik.

David Jaffe véleménye a God of War III-ról

David Jaffe, az első God of War rendezője, és a második producere, blogjában nemrég egy meglehetősen érdekes bejegyzést írt a harmadik rész kapcsán.

Csütörtökig tart a GTA 4 nyereményjáték

Csütörtök délután sorsoljuk az eredeti Grand Theft Auto 4 PC-s játékot. Tippelni egészen a játék zárásáig lehet, tehát amíg kint van a felhívás!

A jövő heti játékmegjelenések

Sajnos egyszer minden jónak vége lesz, így idén is véget ért az év végi játéközön: azért a jövő héten is lesz egy-két jobb cím, de a pangás már érezhető.

Külön DJ Hero játék készül Tiestóval?

Kicsit össze vagyunk zavarodva a DJ Herót illetően, hiszen konkrét játékot még nem mutatott be az Activision Blizzard, így az új pletykákat sem tudjuk hovatenni.

Készül a Fallout 3 újabb javítása

A Bethesda hivatalosan is megerősítette a korábbi pletykákat, miszerint a Fallout 3 mindegyik változatához új javítást készítenek - el is kélne a segítség...

Az első The Punisher: No Mercy mozgókép

A Marvel megpróbál konzolos téren is belehúzni, mégpedig a Playstation 3-ra fejlesztett új Punisher játékkal, amely a No Mercy alcímet viseli.

Boldog születésnapot World of Warcraft

2004. november 23-án indult útjára napjaink legnépszerűbb MMO játéka, a World of Warcraft, amellyel mára már több, mint 11 millióan játszanak.