Hírarchívum - 2009. augusztus

PC-re is megjelenik a Manhunt 2

Már az első Manhunt is a legbrutálisabb játékok közé tartozott, azonban a folytatás még tovább feszítette volna a húrt - természetesen ennek meg is lett a következménye.

Axel & Pixel - új kalandjáték Xbox 360-ra

Az ESRB honlapjáról tudtuk meg, hogy a 2K Games kalandjátékot fejleszt kizárólag Xbox 360-ra - a munkálatokért a cseh Silver Wish Games felelős.

Transformers 2 - ízelítő az első DLC-ből

Megérkezett az első letölthető extra tartalom a Transformers: Revenge of the Fallen - The Game-hez - a csomagban új karakterek és pályák is helyet kaptak.

Nem Gore Verbinski rendezi a BioShock-filmet

Mégsem Gore Verbinski rendezi a BioShock-játékok alapján készülő mozifilmet, helyette a spanyol Juan Carlos Fresnadillo kapta meg a feladatot.

Hazai eladási toplista - feljövőben a Dead Space

A dobogó ugyan még mindig változatlan, azonban ismét felküzdötte magát a legjobb tíz közé a Dead Space és a Command & Conquer: Red Alert 3.

Úton a következő Commandos

A spanyol Pyro Studios munkatársai kikotyogták, hogy hamarosan megkezdődnek az ötödik Commandos-játék munkálatai - alig várjuk!

A dizájner folytatná az Advent Risingot

Az Advent Rising eredetileg trilógiának készült, ám a fejlesztő GlyphX Games végül csak egy részt készített el - a játék dizájnere megvalósítaná az eredeti ötletet.

Xbox 360 - a gépek fele még mindig tönkremegy?

A Game Informer azt állítja, hogy igen, igaz, ők ötezer olvasó megkérdezése után jutottak erre a következtetésre - a Microsoft szerint közel sem ekkora a baj.

GamesCom 09: Giga galériafrissítés utoljára

Tegnap véget ért a kölni GamesCom, a hétvégén viszont annyi shot érkezett, hogy kár lenne átsiklani felette. Következzék hát a kiállítás utolsó galériafrissítése!

Tokyo Game Show 2009

Volt már GamesCom, BlizzCon, és ősszel jön nekünk a Tokyo Game Show. A szervezők közzétettek egy listát a fontosabb eseményekről.