Hírarchívum - 2010. október

Killzone 3 - dübörögjön a multiplayer!

A Gametrailers jóvoltából négy, egyenként két-három perces gameplay felvételt kaptunk a Killzone 3 többjátékos módjáról. A videók ugyan csak az alfaverziót prezentálják, viszont már az is remekül fest, sőt nem csak szép, de pörgős és adrenalindús is, ami egy jó multis játék esetében elengedhetetlen szempont.

Már tesztelik a PlayStation Rewards programot

Hűségprogrammal erősít a Sony, ennek a bétatesztje éppen ma veszi kezdetét. A PlayStation Rewards alapötlete korántsem ismeretlen: vegyél játékokat, játsszál velük, cserébe pedig nem csak megkülönböztetettként jelölnek meg a profilodban, de ajándékokat is kaphatsz.

Eltiltották az Xbox Live-tól a játéktolvajt

Bulvárrovatunk folytatása következik. Ahogy arról márciusban beszámoltunk, egy 21 éves srác egy kiállításról próbálta meg ellopni a Breach nevű, még fejlesztés alatt álló játék kódját, mégpedig úgy, hogy a kiállított Xbox 360-ról egy kalózszoftver segítségével el kezdte letölteni azt.

Mégis jönnek PC-re a BioShock 2 DLC-i

A korábbi tervekkel ellentétben mégis megjelennek PC-re a BioShock 2 DLC-i. A 2K Games két hete jelentette be, hogy számítógépre nem fognak megjelenni a kiegészítők, s bár már akkor számoltak a rajongók felháborodásával, most mégis miattuk döntöttek úgy, hogy végül elkészítik ezeket a verziókat is.

Leépítések az Electronic Arts kanadai csapatánál

A pletykák szerint leépítések történtek az EA Canada csapatánál. A srácok legutóbbi munkája az NBA Elite 11 volt, amelynek késése alighanem összefüggésbe hozható az eseményekkel - az NBA az EA Tiburon stúdiónál landolt, őket a fennállásuk óta másodszor érte ehhez hasonló szerencse.

Pachter szerint újra a Wii lesz a karácsonyi sláger

Hiába a folyamatosan csökkenő eladások, Michael Pachter szerint az a legvalószínűbb, hogy a Wii novembere és decembere újra erős lesz. A korábbi években rendre tarolt a Nintendo a karácsonyi szezonban, az utóbbi hónapok számadatai alapján azonban joggal bizonytalanodhatunk el.

Novemberben jön az új Red Dead DLC-s lemeze

Ahogy arról már korábban beszámoltunk, a Red Dead Redemption DLC-i és frissítései önálló lemezen is napvilágot látnak, mégpedig novemberben végén, fél áron. A Rockstar egyszer már eljátszotta mindezt: anno a Grand Theft Auto IV letölthető adalékait is kiadta újra, egyetlen dobozban.

3D-ben jön a Dynasty Warriors 7

A Tokyo Game Show-n mutatkozott be a Dynasty Warriors legújabb számozott epizódja, és akkor egészen komoly hosszúságú, mindössze 15 másodperces teasert vetítettek le a rajongóknak. Jóllehet látnivalókat most nem kaptunk, de néhány információ már van legalább, és az is valami!

Az Apple is meg akarta venni a Bungie-t

Folytatjuk a tegnapi sztorit: mint azt már olvashattátok, Steve Jobsban, az Apple atyaúristenében felment a pumpa, mikor megtudta, hogy a Microsoft megveszi az addig főleg Mac-es játékokat fejlesztő Bungie-t. Ahogy az ma kiderült, nem is véletlenül: az Apple-t is érdekelte a csapat.

Örökre megváltoztatta a játékipart a PlayStation 2

Tegnap volt tíz éve annak, hogy a PlayStation 2 elindult az Egyesült Államokban, egy hónap múlva pedig az európai évfordulót ünnepeljük majd. Ennek örömére Jack Tretton, a Sony Computer Entertainment America elnöke mondott néhány szót az amerikai PlayStation blogon.