Hírarchívum - 2010. december

Újabb látnivalókon az Uncharted 3

Nagyon úgy néz ki, hogy a Naughty Dog is tűkön ülve várta a VGA-t, mert mióta bejelentették az Uncharted harmadik részét, folyamatosan adagolják nekünk az újabbnál-újabb látnivalókat és infómorzsákat az új játékról. Most a múltkori gameplay jelenetet vehetjük szemügyre jó minőségben.

Marvel vs. Capcom 3 - bunyó fertőzött területen

A népszerű képregény-univerzum hősei és a neves japán kiadó játékainak meghatározó tagjai orroltak meg egymásra, a rajongóknak bejött a recept, elvégre már a harmadik összeeresztés érkezik meg hamarosan. A küzdelem eposzi magasságait szemléltetve befutott egy újabb CGI kedvcsináló.

Bemutatkozik az első kinectes szexjáték

Szinte elkerülhetetlen volt, hogy a nyílt forráskódú kinectes drivereknek köszönhetően némileg fülledt próbálkozások születhessenek PC-re, így Hölgyeim és Uraim, szeretnénk bemutatni a mozgásérzékelős technológia első szexjátékát, melyet a 3D Sexvilla alkotói hoznak el nekünk!

L.A. Noire - mitől olyan lenyűgöző a mimika?

A Rockstar Games kalandelemekkel megspékelt detektívjátéka jövőre fog bankot robbantani. A most következő fejlesztői napló elvezet minket a kulisszák mögé, megtudhatjuk milyen fejlett technológia mozgatja a karakterek félelmetesen durva arcanimációját. A MotionScant reméljük más címek is átveszik majd.

DiRT 3 - traileren a Gymkhana játékmód

A most látható videó a már korábban bemutatott pályán készült, de valami hihetetlen látványosan van tálalva. Ez egy visszajátszás valójában, ahol ugyanazok a beállítások köszönnek vissza, mint a Ken Block videókban. A jövőre érkező Codies-játék szerves részét képviseli a "mutatványos" játékmód.

Fight Night Champion - az irányítás

Sokat hallottunk már arról, hogy a jövő év március elsején érkező Fight Night Champion új irányítási móddal fog érkezni. Hát most végre megtudjuk milyen is az! Fő alternatívának megmarad az analóg karos módszer, de jelentősen egyszerűsítették azt. Mozgásban láthatjuk, hogy miről is van szó.

Mondd el a véleményed, és nyerj iPodot, PS3-at!

Ismét a véleményedre vagyunk kíváncsiak, hogy ezzel is segíthesd a munkánkat! A kutatás végén 500.000 forint összértékű nyeremények találnak gazdára, szóval ha van egy szabad fél órád, nincs vesztenivalód: töltsd ki az alábbi kérdőívet, és indulj a nyereményekért!

Videón a Fallout: New Vegas - Dead Money DLC

December 21-én Xbox 360-exkluzív letölthető tartalommal bővül a Mojave Wasteland világa. Ezúttal az akcióra helyeződik a hangsúly, ádáz ellenségek toppannak elénk, és elsősorban zárt helységekben tevékenykedhetünk, melyből kiderül, hogy a jó pénzt nem lehet könnyen megszerezni.

Csúszik a Deus Ex: Human Revolution

Hitvány emberi testünk implantokkal való felturbózására az előzetes tervektől eltérően még várnunk kell, hiszen a Square Enix ma sajnálattal közölte, hogy a Deus Ex 3 az eredeti 2011. márciusi megjelenési dátum helyett, csak a rákövetkezendő pénzügyi évben várható.

VGA '10 - Miért nem volt Gears of War bejelentés?

Talán sokan emlékszünk még arra, hogy tervben volt egy nagy Gears of War leleplezés a múlt hétvégén megrendezésre kerülő Video Game Awardson, amit Major Nelsonék az utolsó pillanatban lemondtak. Most az Epic szájhős designere, CliffyB is felszólalt az intermezzo kapcsán.