Hírarchívum - 2010. december

Serious Sam is boldog karácsonyt kíván!

Közelednek az ünnepek, elő a képeslapokat és a tollat, üdvözöljétek szeretteiteket néhány kedves szóval karácsony alkalmából! Vagy vegyétek videóra, amint Egyiptomban Mikulás-ruhás statisztikákat henteltek halomra, mint azt Serious Sam teszi - vagy inkább ne, ezt tényleg ne próbáljátok ki otthon!

Giger is dolgozik az új 3D-s Alien filmen

Rég volt már cooltúrás hírünk, de itt az alkalom a pótlásra: Ridley Scott mellett még egy eredeti alkotó visszatér az új Alien előzményfilmhez, mégpedig az idegen eredeti megálmodója, a neves H.R. Giger. Mi pedig egyre bizakodóbbak leszünk, hiszen úgy néz ki, hogy még ennyi idő után is korrekt film készülhet Alien névvel.

Megerősítették a Splinter Cell Trilogy HD érkeztét is

Hasonlóan a nap folyamán leleplezett Tomb Raider Trilogyhoz, a korábban már pletykált Splinter Cell Trilogy is tutira el fog készülni, miután a Ubisoft leleplezte jövő évi terveit. Sajnos ismét csak a PlayStation 3 felhasználók járnak jól, de ők nagyon - makulátlan minőségben, trófeatámogatásnak örülhetnek.

Extrém magas felbontású Crysis 2 képek érkeztek

A múlt héten már szállingóztak friss képek a Crysis 2-ből, de ilyen pompázatos minőségben még nem. Ugyan néhányukat már megcsodálhattuk már korábban is, ám ezúttal 3809x2021 pixel felbontású gyöngyszemek között csemegézhetünk. Figyelem, masszív anyag!

Tomb Raider Trilogy - megerősítve PS3-ra

Teljes sokkban vannak a Tomb Raider rajongók: nem elég, hogy a sorozatot rebootolják, és mindenki kedvenc Larája örökre megváltozik, de ezzel párhuzamosan készül egy magasfelbontásra húzott verzió három korábbi Tomb Raider játékból, kizárólag PS3-ra.

HWSW: Beszélgetés a Tankcsapdával a fájlcseréről

„A fájlcsere nem megváltoztatta, hanem megölte a zeneipart” – mondja a HWSW-nek Lukács László, a Tankcsapda frontembere, aki Cseresznyével, a gitárossal együtt nemrég a szerkesztőség vendége volt egy beszélgetésre. A HWSW a warez zeneiparra való hatásáról kérdezte a srácokat.

CoD: Black Ops - First Strike DLC bejelentve

Sorsát a legutóbbi Call of Duty epizód sem kerülheti el, február elsején érkezik hozzá az első nagyobb letölthető tartalom, mely négy új multiplayer térképet fog tartalmazni, valamint egy új zombis pályát. Az Activision folytatja az elmúlt években tapasztalt tendenciát, a csomag egyelőre csak Xbox 360-exkluzív lesz.

Dragon Age 2 - terítéken a harcrendszer

A Bioware újabb fejlesztői naplóval rukkolt elő a jövő év egyik meghatározó szerepjátékából, a Dragon Age 2-ből. A feszes csatározások csupán első ránézésre tűnnek bonyolultnak, nem fulladnak kaotikussá, mindvégig átláthatóak lesznek. Mindezt számos ingame felvétellel bizonyítja nekünk a kanadai csapat.

Jövő héten jön az első Unreal 3-as játék Androidra

Egy tower defense-típusú játék lehet az első olyan androidos játék, mely az Unreal Engine 3.0-t használja. A grafikus motor testreszabhatóságát prezentáló Infinity Blade utáni hisztéria mit sem enyhült, most a konkurens operációs rendszerrel szállított készülékek tulajdonosai is belekóstolhatnak a technológiába.

Uncharted játék készül PSP 2-re?

Drake és társai minden jel szerint egy kisebb kitérőt terveznek a Sony nextgen handheld gépére - szellőztette meg a pletykákat a Game Informer magazin. A cím spin-offnak készül, azaz egy mellékágnak az Uncharted-univerzumban, s mivel a PSP 2 igen erős grafikai képességekkel fog bírni, a látvánnyal sem lesz gond.