Hírarchívum - 2010. december

Gears of War 3 béta a Bulletstorm Epic Editionben

A People Can Fly régivonalas FPS-ére már tényleg nem kell sokat várni, hiszen jövő februárban már változatos módszerekkel őrjönghetünk benne, kombinálva brutális képességeinket. Akik a prémium kiadás mellett döntenek, azoknak lehetőségük nyílik betekinteni a Gears of War multiplayer bétájába is.

A Take-Two megjelenési tervei 2011-2012-re

A Take-Two frissítette a 2011-2012-ben esedékes játékainak megjelenési listáját - ezt olvasva néhány igen kirívó hiányosságról számolhatunk be. Sajnos a Max Payne 3 a jelek szerint még mindig nem áll készen arra, hogy az elkövetkezendő két évben a boltok polcain lássuk. Ez bizony aggodalomra ad okot.

Crysis 2 - légy Te a fegyver!

Fergeteges hangulatú trailer érkezett a Crysis 2-ről: ha úgy vesszük, a mostani előzetes a tegnap látott screenshotok "mozgó változata", elvégre ugyanazokat a jeleneteket és helyszíneket vehetjük szemügyre a ránk váró bő két percben. Most kiderül, miért olyan jó ez a nanoruha!

A Blizzard elismeri a Titan MMO létezését

A jelek szerint nem állít túlzott valótlanságokat az a tervezett megjelenési lista, ami nemrégiben szivárgott ki a Blizzardtól. A cég vezető alelnöke szerint projekt neve valóban Titan és tényleg a nextgen MMO-jukat takarja. Lehetséges, hogy a többi infó is fedi a valóságot? Nem lennénk meglepve.

HWSW: Kétmagos processzorral jön az LG telefonja

A jövő év elején forgalomba kerül a világ első, két processzormagos okostelefonja, ezzel új korszak köszönthet be az okostelefonok világában - jöhetnek a nagyobb teljesítményigényű, szebb és komplexebb alkalmazások, olvasható nagytestvérünk, a HWSW hasábjain.

Bővített Resistance 3 trailer érkezett

Az Insomniac a netre lőtte a legújabb előzetesét a Resistance 3-ból, amely voltaképpen a múlt hét végén lezajlott Video Game Awardson látott kedvcsináló rendezői változata, azaz 30 másodperc extra élőszereplős felvételt is tartalmaz. Rajongóknak és érdeklődőknek mindenképpen kötelező.

Még ebben a hónapban jön a Razer új egérpadja

Elsőre nem gondolnánk, de sokszor a jó egérpad legalább olyan fontos, mint maga a jó egér. Nem állítjuk, hogy mindenkinek érdemes több ezer forintot áldozni egy ilyen kiegészítőre, viszont aki komolyan gondolja a PC-s játékot, nézzen körbe a piacon - a Razer új padja még decemberben megérkezik például.

Négy vadiúj képen a Crysis 2

Optimista beállítottságú FPS-fanok talán elhihetik, hogy a Crytek legújabb generációs csodája, a Crysis 2 tényleg így fog kinézni, mint azt a legfrissebb képeken láthatjuk. Konzolokon tuti nem, számítógépeken pedig vélhetőleg megeszi reggelire i7-es rendszereket. De legalább barón néz ki.

Itthon is tarolt a World of Warcraft: Cataclysm

Megérkeztek a legfrissebb, hazai játékeladásokat összegző toplisták. Az élen - ki hitte volna - a World of Warcraft legújabb kiegészítője, a Cataclysm végzett, a játék megjelenése pedig húzott egy picit az előfizetői kártyák és az előző adalék, a Wrath of the Lich King értékesítésein is.

PlayStation-alkalmazás jön iPhone-ra és Androidra

A Sony felfedte, hogy hamarosan kiadja a hivatalos PlayStation App-ot mindkét nagy mobil operációs rendszerre, így azok az iPhone- és androidos telefon-tulajdonosok, akik a tetejébe méga japánok egyik konzoljával is rendelkeznek, már bárhol élhetnek közösségi életet.