Hírarchívum - 2010. március

Kivonják a forgalomból az X360 memóriakártyáit

Ahogy arra számítani lehetett, a Microsoft fokozatosan kivonja a forgalomból az Xbox 360 memóriakártyáit és a 120 gigabájtos merevlemezeket.

Ingyenesen tölthető a Warhammer Online kliense

A Mythic foggal-körömmel küzd a Warhammer Online felhasználókért: most épp ingyenessé tette magát a játékot, így csak a havidíjat kell kifizetniük a játékosoknak.

Mozgásban a Dead Space második része

A PAX-re kilátogatók láthatták először mozgásban a Dead Space új részét - a rövid demót természetesen sikerült megörökíteni, így ti is szemügyre vehetitek.

Második helyen nyitott a Dragon Age kiegészítője

A legfrissebb hazai toplista legjobbjai között két újoncot is találunk: a Dragon Age: Origins Awakening című kiegészítője a második, míg a Command & Conquer 4 a negyedik lett.

Pure Futbol - itt az első gameplay trailer

A Pure Futbol új előzetese is bizonyítja, hogy a Ubisoft egyelőre nem akar beleszólni a FIFA-PES párharcba, inkább más szemszögből közelíti meg a foci-témát.

Ingyenes kiegészítőt kapott a Napoleon: Total War

Ha rongyosra játszottad a Napoleon: Total Wart, mindenképpen töltsd le az új kiegészítőt, ha pedig nem, akkor is, mert nem kerül egy forintba sem!

Volt Assassin's Creed PS2-re is, de nem készült el

A Ubisoft egyik volt munkatársa szerint a boltokba került Assassin's Creeddel párhuzamosan készült egy másik verzió is, PlayStation 2-re és Xbox-ra.

A Final Fantasy IX is felkerülhet a PS Networkre

A Square Enix szerint rengetegen kérték már tőlük, hogy a Final Fantasy IX is letölthető legyen a PlayStation Networkről - ha minden igaz, erre sor is kerülhet majd.

Red Dead Redemption - urak és csavargók

Már nem kell sokat várni a Rockstar Games legújabb western játékára, a Red Dead Redemptionre. A pontos dátum május 18, ahogy az új trailer is reklámozza.

Vadi új LEGO Harry Potter trailer érkezett

This summer, it's time to get Sirius - hirdeti az új LEGO Harry Potter trailer. A játék a varázslótanoncok első négy évét fogja feldolgozni, a megszokott mókás formában!