Hírarchívum - 2010. március

Galériafrissítés borús szombat délutánra

Nagyon szomorú az idő, dobjuk hát fel a hangulatot néhány screenshottal. Van itt APB, Crackdown 2, Mafia 2, Need for Speed, Pure Futbol, Splinter Cell és még sok más is!

HWSW: Már az LG is készül a 3D korszakra

Ambiciózus tervekkel vág neki a 3D-s korszaknak az LG Electronics. A HWSW szerint a cég több riválisához hasonlóan idén dobja piacra első 3D-s tévéit.

Egy héttel korábban érkezik a Lost Planet 2

Játékmegjelenésekkel kapcsolatban sajnos többnyire késésekről szoktunk beszámolni, ám most közel sem erről van szó! A Lost Planet 2 egy héttel korábban érkezik.

A Microsoft fogja kiadni a Hydrophobiát

A Hydrophobia című túlélő horrorról elsőként 2007-ben írtunk, és már akkor tudtuk, hogy a játék egyszer még sokra fogja vinni. Igazunk volt: a Microsoft lecsapott a kiadásra.

Tényleg kezeli majd az USB tárolókat az Xbox 360

Major Nelson, az Xbox 360 atyaúristene a mai napon megerősítette: igazak voltak a pletykák, a Microsoft konzolja hamarosan tényleg kezeli majd az USB tárolókat.

Ghost Recon: Future Soldier Live Action trailer

Élőszereplős Ghost Recon: Future Soldier trailer érkezett. A kisfilmet a Ridley Scott köréhez tartozó Little Minx, és a Terminator Salvation effektjeit jegyző Asylum készítette.

Microsoft és Natal teljes erővel az E3-on

Aaron Greenberg elmondta, hogy a Microsoft két alkalommal is a közönség elé áll. Az egyik alkalom teljesen a Natalról fog szólni, míg a másik a szoksásos előadás lesz.

Majin and the Forsaken Kingdom előzetes

A Namco Bandai már egy ideje új fantasy-akciójátékot fejleszt Majin néven, melynek eddig sem nyugati neve, sem pedig érthető nyelvű előzetese nem volt. Most már van.

Splatterhouse - egy nagy véres adag képlopat

Szegény Splatterhouse sok mindenen ment már keresztül, mióta a Namco Bandai úgy döntött, hogy feltámasztja a sorozatot. A fejlesztés zajlik, friss screenshotok érkeztek.

Elkezdődött a Mass Effect 3 fejlesztése

A Mass Effect fődesignere, Christina Norman elejtette egy twitteres bejegyzésében, hogy már az űrszerepjáték harmadik részén dolgozik.