Hírarchívum - 2010. május

Perfect Dark 2: az MS másik ütőkártyája jövőre

Évek óta pletykáják már az Xbox 360 nyitócímének folytatását, s most egy 2011-es megjelenésről csiripelnek a madarak a Perfect Dark Zero 2-vel kapcsolatban.

Nyugati szerepjátékon dolgozik a Square Enix

Már régóta tudjuk, hogy a Square Enix valami brutális új szerepjátékon dolgozik, David Hoffman most azonban azt is elhintette, hogy nyugati fejlesztőktől jön a cucc.

HAWX 2 - infómorzsák és screenshot áradat

Befutottak az első screenshotok a Ubisoft egyik új reménységéből, a HAWX 2-ből. A sikeresen indult repülős játék folytatása brutális grafikát, és intenzív harcokat ígér.

Október 26-án jön a Natal, megvan az ár is

Több forrás is megerősítette a hírt, miszerint október 26-án startol el a Project Natal a világon mindenhol, az árát pedig 149 dollárban határozta meg a Microsoft.

HD-ben jöhet az ICO és a Shadow of the Colossus

A pletykák szerint a God of War első két részének HD-s újrafeldolgozásához hasonlóan az ICO és a Shadow of the Colossus is HD remake-et kaphat.

HWSW: Steve Ballmer az Xbox és a WinMo élén

A pletykáknak megfelelően bejelentette szórakoztatóipari részlegének átszervezését a Microsoft. Az Xbox, okostelefon és médialejátszó menedzselését Steve Ballmer veszi át.

Billentyűs hangszerrel jön a Rock Band 3

Xbox 360-ra már letölthető a Green Day: Rock Band demója, ami már önmagában is jó hír, de mintegy ráadásként a végén még a Rock Band 3 teaser képe is helyet kapott.

Wii-re fejlesztenének a Grand Theft Auto alkotói

A Grand Theft Auto-sorozatot jegyző Rockstar North új programozókat keres, szakmai feltétel pedig, hogy az illető értsen a Wii-hez, a DS-hez és a PSP-hez is.

Idén nőhet a World of Warcraft rajongói tábora

A Wrath of the Lich King megjelenése után látszólag nem nőtt tovább a World of Warcraft előfizetői bázisa, a Blizzard alelnöke szerint viszont idén megtörhet a jég.

PSN+ lehet a fizetős PlayStation Network neve?

Már megint pletykák, ezúttal is a PlayStation Network fizetős változatáról, melyet a hírek szerint az E3-on fog leleplezni a Sony, és a neve PSN+ lehet majd.