Hírarchívum - 2010. május

Gazdasági kárt is okozott a Google Pac-Man-logója

Pac-Man a múlt héten ünnepelte a harmincadik születésnapját, a Google pedig ezen alkalomból lecserélte a logóját, amivel a termelékenységben is károkat okozhatott.

E3 2010: Splatterhouse - metált bírod?

Egy ismeretlen fejlesztő csapat is tud felejthetetlen játékot készíteni szimplán a brutalitással - legalábbis annyi biztos, hogy a Splatterhouse ezt próbálja bebizonyítani.

E3 2010: Ultimate Ninja Storm 2 - itt a legújabb trailer

Új Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 2 előzetes látott napvilágot. A játék bámulatosan néz ki, nagyon eltalálták, hogy milyennek kell egy ilyen stílusú játéknak lennie.

Kilép a Microsofból az Xbox két vezéregyénisége

Robbie Bach és J. Allard, a Microsoft Entertainment & Devices divíziójának, s így az Xboxnak a két legnagyobb alakja a mai napon egymástól függetlenül elhagyták a céget.

Pályára került a Mass Effect mozifilm

A Legendary Pictures és a Bioware megállapodásra jutott a Mass Effect filmes jogaival kapcsolatban, a terjesztésbe pedig a Warner Bros. segít majd be.

Készül a következő Splinter Cell játék

A Splinter Cell: Conviction folytatását máris fejlesztik, a project azonban átkerült az Assassin's Creed készítőihez, a Ubisoft Toronto stúdióhoz.

Cenzúrázzák a dél-koreai Starcraft 2-t

Nem áll meg a harc a Blizzard és Korea között. A világ egyik legnagyobb fejlesztőcsapata nem nyugszik bele a Starcraft 2 18+ -os korosztályhatárába, inkább cenzúráznak.

Sony: ha pénzről van szó, a Microsoft fog nyerni

A Sony Computer Entertainment America fejese szerint ha pénzről van szó, a Microsoft mindig nyerni fog. Ezért ők inkább más stratégiákkal próbálkoznak az óriás ellen.

Insomniac és EA szövetség, multiplatform címek

Történelmi pillanat: az eddig kizárólag Playstationre fejlesztő Insomniac lepaktált az EA-vel, következő nagy fejlesztésük PS3-ra és X360-ra is jön majd.

HBO-s sorozatok a Playstation Networkön

A Sony exkluzív megállapodást kötött az HBO-val, így Észak-Amerikában a PS3 tulajdonosok élvezhetik a mozicsatorna legjobb sorozatait a konzoljukon.