Hírarchívum - 2011. október

Battlefield 3 - játék vagy valóság?

A héten érkezik a DICE háborús frencsájzának legújabb felvonása, a megjelenés örömére már javában reklámozzák a tengerentúli TV-adók a Battlefield 3-at. Az EA félig játékmeneti, félig élőszereplős kedvcsinálót forgatott ennek örömére. Tényleg elmosódnak a határok.

Decemberben érkezik a Postal 3: Catharsis

Vince Desi, a Running with Scissors vezérigazgatója végre leleplezte a Postal új részének PC-s megjelenési dátumát, mely az év utolsó hónapjában esedékes. Az ultrabrutális Postal Dude új, megbotránkoztató kalandja sorozatos csúszások után látja meg a napvilágot - immáron végérvényesen is.

Need for Speed: The Run - lesz kihívás is benne

Nyugalom, nem egy újabb, marketingszagú fejlesztői nyilatkozat következik, hogy mennyire nehéz lesz a Need for Speed: The Run, az új trailert hoztuk el most, amiben a Challenge mód kerül bemutatásra. Vadonat új, mondják a Black Boxnál, de azért az alapot a régi feature-ök adják.

Soul Calibur V - Dampierre színháza

Úgy tűnik, a Soul Calibur fejlesztőinek is van azért némi humorérzéke. Legalábbis erre utal a legújabb előzetes, melyben a mókás Dampierre adja elő magát nekünk. Mindez mondjuk nem segít azon, hogy a játék láthatóan nem néz ki valami jól. Persze várjuk meg, míg megjelenik.

BlizzCon 2011: Konzolos Diablo III és egyebek

Sok mindenre fény derült a BlizzCon 2011 Diablo III-as előadásán. Chris Metzen és Jay Wilson beszélt többek között a történetről, a karakterekről, a világról, az aukciós házról, s persze arról is, hogy jelenleg mi a helyzet a Diablo III konzolos változatával.

Csapjunk szét mindenkit a Skyrimben

Az eddigi előzetesekben megkaptuk a hangulatot. Most, bő két héttel a megjelenés előtt megkapjuk az akciót is a Skyrim legújabb trailerében, amiben főhősünk lefagyaszt, lelő vagy levág mindenkit, aki szembejön. Greenpeace-aktivisták óvakodjanak az előzetestől...

BlizzCon 2011: Könnyebb lesz a Blizzard DOTA

A Blizzardot láthatóan nem zavarja, hogy a Valve ezerrel dolgozik, sőt, már éles versenykörülmények között is nyomatja a DOTA 2-t. A cég ugyanis teljes erővel dolgozik a Blizzard DOTA-n, ami a BlizzConos bemutató szerint könnyebben tanulható és átláthatóbb lesz.

Call of Duty: Modern Warfare 3 launch trailer

Ami a Battlefield 3-ra igaz, úgy látszik, igaz a Modern Warfare 3-ra is: a Gamekapocs hírbeküldő rendszerét özönvízként árasztottátok el ma reggel, azzal, hogy megjelent a játék launch trailere. S bizony, ha a Battlefield 3 ütős volt, akkor azt hiszem, erre is ugyanezt kell mondanunk.

Mégsem halasztják el a Doom 4-et

Pár napja számoltunk be arról bizonyos belsős források alapján, hogy a Bethesda és az id Software dallasi találkozóján született megállapodás szerint a Doom 4 fejlesztését bizonyos ideig halasztják. Most azonban kiderült: ebből egyetlen szó sem igaz, a játék fejlesztése folyik tovább.

PS Vita - néhány címhez kell a memóriakártya

Habár valószínűleg nem a világ legnagyobb problémája, hiszen a vásárlók java része a kézikonzol mellé rögtön egy memóriakártyát is fog vásárolni, de azért érdemes megemlékezni róla: néhány PlayStation Vita játék kifejezetten igényli majd a memóriakártya meglétét. Különben nem tudunk menteni.