Hírarchívum - 2011. október

Előbb jelenhet meg a PS4, mint az új Xbox?

Egyre több pletyka és állítólagos belsős információ kering mostanában a következő generációs konzolok körül. A legutóbbi jóslatok szerint mindkét cég 2013 vége körül fogja piacra dobni új masináját, ám az elemzők most azt várják, hogy a Sony fog először lépni, és nem a Microsoft.

Ingame pályaszerkesztő érkezik a Portal 2-höz

A Valve bejelentette, hogy készül egy második letölthető tartalom is a nagy sikerű puzzle-FPS-éhez. Jövő év elején jelenik meg és legnagyobb újdonsága a könnyen kezelhető ingame pályaszerkesztő. Ezzel bárki játszi könnyedséggel készíthet új single vagy kooperatív helyszíneket.

Uncharted 3 - mit jelent hősnek lenni?

A Sony kiadott egy rövid dokumentumfilmet az Uncharted 3 mellé, melynek rendezője Ed Zwick, aki többek között az Utolsó szamuráj és a Szerelmes Shakespeare munkálatait dirigálta. A The Hero’s Journeyt természetesen a Drake's Deception inspirálta, feltárja az akció-kaland műfaját.

Call of Duty: Elite - a Compete funkció

Felgyorsultak az események a Call of Duty újabb epizódja kapcsán, mivel a nagy rivális megjelenése a jövő héten esedékes. Ennek tudható be, hogy minden napra jut némi kedvcsináló - jelen esetben az Elite közösségi rendszer Compete szekcióját taglalják nekünk ebben a kulisszák mögötti felvételben.

BlizzCon 2011: SC II: Heart of the Swarm videó

A Starcraft II második fejezete, a Heart of the Swarm sem maradhatott CG-trailer nélkül tegnap este. A zergek hadjáratát bevezető filmecskében feltűnik a meggyőzően szexi Kerrigan is, aki inkább megdöbbentően emberi, mintsem rovar. A minőségre nem lehet panasz, nyissuk tágra a szemeinket!

BlizzCon 2011: Jön a WoW: Mists of Pandaria

A Blizzard minden meglepetés nélkül bejelentette rendezvényük nyitóceremóniáján a World of Warcraft negyedik kiegészítőjét, mely a Mists of Pandaria névre hallgat. Ezzel kellőképpen elkényeztethetik az MMO tetemes játékosbázisát. Új fajként lép be a Pandarian és bevezetik a Monk kasztot is.

BlizzCon 2011: Új Diablo III trailer, gyűjtői kiadás

Kezdetét vette tegnap este az anaheimi Convention Centerben a Blizzard idei házi rendezvénye. Az információáradatot kezdjük a brutálisan jó Diablo III filmes trailerrel, illetve azzal, hogy bejelentették a játék gyűjtői kiadását. Rajongók számára szép nap ez a mai.

Battlefield 3 - befutott a launch trailer

Már tényleg csak párat kell aludni a DICE háborús shooterének megjelenéséig, s ahogy azt a svéd csapat tegnap megígérte, végre kiadták a megjelenés mellé járó előzetest. Számos új helyszínt bemutatva, pörgős ütközetekkel színesítve - egy militarista hangverseny legújabb felvonásában.

Maratoni Counter-Strike: Global Offensive felvétel

Nemsokára kezdődik a Való Világ összefoglaló. Herótod van tőle? Nem tudod mivel elütni az időt helyette? Megtaláltuk az esti programodat, hiszen nemrégiben befutott egy több mint egyórás felvétel a Counter-Strike: Global Offensive-ből. Ráadásul igazi e-sportos környezetben.

Hivatalos: Ezio Auditore a Soul Calibur V-ben

Megerősítették, amire már a héten pletykaszinten felhívtuk a figyelmet: az Assassin's Creed orgyilkosa, Ezio Auditore tényleg benne lesz a Namco gondozásában készülő Soul Calibur V-ben. Egy trailerrel is tudjuk bizonyítani a felvetést, s ha már itt járunk, pár képünk is van a verekedős játékból.