Hírarchívum - 2011. december

PS Vita - amerikai felhozatal és árak

A Sony hivatalosan is bejelentette, hogy milyen árakkal és milyen felhozatallal indul az Egyesült Államokban az új kézikonzol. A Vita jövő februárban jelenik meg nyugaton, az USA-ba szánt felhozatal pedig valószínűleg javarészt megegyezik majd az Egyesült Királyságba szánttal.

Naruto: Ultimate Ninja Storm Generations zúzás

Giga321 és ampeeer hívta fel a figyelmünket az elkerülhetetlen tényre, hogy megjelent egy igen részletes és látványos előzetes a Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm Generationsből. És mivel a játék neve olyan hosszú, hogy nem fér ki a Gamekapocs híreinek címsorába, le kellett rövidítenem.

A Game of Thrones - bemutatkozik a Fal

A Trónok harcából készülő szerepjáték egy újabb előzetessel jelentkezik, ahol a Fal fontossága kerül előtérbe. Ezek alapján továbbra sem lehet eldönteni, hogy a Cyanide által készített RPG megállja-e majd a helyét, vagy csak a sorozat hatására próbálnak némi gyors pénzt szerezni a fejlesztők.

Befektetést kapott a Razer, tőzsdére megy

A Razer a tengernyi PC-s kiegészítőjén kívül jelenleg egy igen ambiciózus terven is dolgozik: a Blade néven futó gamer laptopon, mely spéci tulajdonságaival megreformálja majd a PC-s játékot - legalábbis a cég a bejelentéskor még így gondolta. A terjeszkedéshez pedig zseton kell.

The Old Republic - voltak B-tervei a BioWare-nek

A BioWare már nagyon rég szeretne MMO-t csinálni, s a kezdetekben közel sem volt biztos, hogy sikerül együttműködniük a LucasArtscal. Ennek megfelelően, gondos tervezők módjára előálltak néhány másodlagos tervvel is, ha a Star Wars licenc esetleg nem jönne be.

Prometheus - itt az első teljes trailer

Ridley Scott újra sci-fi filmet forgat. Elég lenne ennyit leírnom, aztán elsétálni, hiszen az Alien és a Szárnyas fejvadász után ez az egyik legjobb hír, ami egy filmkedvelőt érhet. Persze maga a hír nem új, az viszont igen, hogy végre itt a Prometheus első teljes előzetese!

Csajok az új Street Fighter X Tekken előzetesben

A keményarc fószerok után ideje előkapni a csajokat is, hiszen egy japán verekedős játéknak félig az a lényege, hogy mindenféle helyes anime nyuszit nézegethessünk, miközben szétütjük a másikat. Nos, az új előzetes a női nem képviselői közé enged némi betekintést.

Képen a Modern Warfare 3 első DLC-je

Az Infinity Ward és az Activision lassan már annyira szereti teaselni nekünk a Call of Duty új DLC-it, mintha külön játékot várnánk. Nos, a jövőre érkező első tartalmi csomagból most megkaptuk az első képet. Először persze az Xbox 360-tulajdonosok örülhetnek majd.

Megjelent a Final Fantasy XIII-2 Japánban

Elrajtolt a Final Fantasy XIII folytatása Japánban, s habár az eladások tekintetében rögtön az élre ugrott, csak körülbelül harmadannyi ment el belőle négy nap alatt, mint az elődből. Ezen kívül a toplistán a 3DS-es játékok továbbra is verik a Vita-címeket.

Spec Ops: The Line - pusztuljon Dubaj

Nem olyan régen a fejlesztők biztosítottak minket róla, hogy életben van a Spec Ops: The Line, csak éppen a fejlesztés húzódik kicsit, hogy rendbe tudjanak tenni néhány dolgot. Ha az új előzetest nézzük, valószínűleg rájövünk: megérte az extra munka.