Hírarchívum - 2011. december

Jöhet a Gran Turismo 5 XL Edition?

A Polyphony Digital erősen dolgozott azon az elmúlt évben, hogy kijavítsa a Gran Turismo 5 hibáit és hiányosságait, aminek eredménye a Spec 2.0 csomag, és az utóbbi hónapok egyéb peccseiben mutatkozik meg. Polcokra kerülhet tehát az új, kiegészített verzió is?

Jövőre új Guitar Hero jelenik meg?

Az elmúlt időszakban jó néhány videojátékokkal foglalkozó honlap számolt be arról, hogy jövőre új Guitar Heroval jelentkezik az Activision - ráadásul a munkáltok annyira előrehaladottak, hogy a ritmusjáték már jövőre a boltokba kerülhet. A felvetésre persze csak pletykaszinten tekintünk.

Elindult a Half-Life 3 honlapja?

A nagy bejglievés közepette majdnem elsiklottunk felette, de mindenképpen érdemes megemlíteni az alábbi, nagyon fantáziadús pletykát: elindult a Half-Life 3 állítólagos webszájtja. Senki többet? Magatokhoz tértetek? Nem tudni, hogy van-e a dolgoknak valóságalapja, de vesézzük ki a hírt.

Kojima nem akar hozzányúlni az MGS1-hez

A Metal Gear Solid több szempontból is történelmet írt, de a legfontosabb érdeme nyilvánvalóan az, hogy megmutatta a játékiparnak, mennyire lehet közel hozni egymáshoz a játékokat és a filmeket. Egyre többször merül fel tehát a kérdés: lesz-e mostanában remake?

Képeken és videókon az rFactor 2

Célegyenesbe érkezett a várva-várt rFactor 2 fejlesztése. A valaha volt legdurvább szimulátor nem véletlenül kapja meg a kettes számot a cím után - számos új funkció és szebb grafika került bele a kalapba, de megmarad a sorozat védjegyének számító moddolhatóság is.

Januári meglepi a Warhammer: Space Marine-hoz

Megjelent, leteszteltük, aztán elfelejtettük a Warhammer 40.000: Space Marine-t. Valahogy így zajlott le az a folyamat kis fejünkben, amibe most a Relic próbál meg bekavarni egy kis meglepetéssel, mely januárban érkezik, és egyelőre egy képet adtak róla.

Videón a Nintendo 3DS üzenetküldő funkciója

Egy régóta várt csemege került most be a japánok kézikonzoljának repertoárjába, ez pedig az üzenetküldő funkció, amelyet most egy trailerben is megcsodálhatunk. Csupán le kell töltenünk az eShopból a megfelelő, ingyenes alkalmazást, s máris telespamelhetjük cimboráink postafiókjait.

Új Max Payne 3 screenshot érkezett

Az év végi ínséges időkben a kiadók munkatársai is elbarikádozzák magukat otthonukban, így csak nagyon kevés információt csepegtetnek nekünk. Szerencsére a Rockstar Games az ünnepek alatt is gondolt a rajongókra és egyetlen képet mutatott nekünk a Max Payne 3-ból.

Így fest az amerikai hadsereg CryEngine-játéka

Két darab videóról beszél újabban a játéksajtó, nem éppen frissek, a hónap elején töltötték fel őket a YouTube-ra - mégis látni kell őket. Az amerikai hadsereg kiképző programjáról van szó ugyanis, amihez a harmadik generációs CryEngine-t használták fel a RealTime Immersive fejlesztői.

Az Angry Birds ideiglenes hóbort - bezzeg a Tetris

A Tetris jogaiért felelős vállalat fejese, Henk Rogers szerint az Angry Birds érdemei elvitathatatlanok, azonban valószínűtlen, hogy a játék olyan sokáig népszerű tudna lenni, mint mondjuk az építőkockás puzzle játék, ami immár több mint 25 éve szórakoztatja a nagyérdeműt.