Hírarchívum - 2011. február

Mass Effect 2 - közeleg az utolsó DLC

Azt már biztosan tudjuk, hogy lesz még egy letölthető tartalom a Mass Effect második részéhez, a legutóbbi PS3-as javításnak hála viszont már az is körvonalazódik, hogy mire számíthatunk benne. Vajon kiderül, hogyan bukkantak rá a Reaperek a Földre?

Felvételen az Avatar Kinect

A Microsoft egyik legnagyobb durranása lehet, ha az Avatar Kinect jól sikerül. Ezzel teljesedhetnek ki a Kinect szenzorral mindig is párhuzamba állított futurisztikus szolgáltatások, és egy teljesen újfajta élményt varázsolhat a nappalikba. Persze a kérdés az, hogy a gyakorlatban milyen lesz?

Assassin's Creed: Brotherhood PC - néhány extra

Gyakorlatilag minden fontos információit ismerünk az Assassin's Creed: Brotherhood PC-s verziója kapcsán, néhány érdekességre viszont még az imént szétküldött sajtóközleményben is rábukkanhattunk. A játék számítógépes verziójához az összes DLC ajándékba jár majd.

Nagy Gears of War 3-bejelentés, még ma

A legnehezebb fajta hír ez a "hír is, meg nem is", de azért nem mehetünk el szó nélkül bármi mellett, amin a Gears of War-felirat valamilyen formában megjelenik. Ezért tehát mindenkinek fontos tudnia, hogy ma valami nagyobb Gears of War 3-mal kapcsolatos bejelentésre számíthatunk.

Guerilla: van még tartalék a PS3-ban

Közel öt év után már azt hinnénk, hogy a fejlesztők kezdik elérni az aktuális hardver határait, főleg ha olyan játékokat nézünk, mint a nemrég megjelent Killzone 3. A Guerilla fejese szerint ez azonban nincs így, mindig van hova fejlődni, ahogy azt a Killzone 2 után ők is meglátták.

Év végén szagosítják a videojátékokat

A Scent Sciences Corporation új kiegészítőjének hála nem csak látni, hallani fogjuk a játékokat, de adott esetben még illatokat is érezhetünk majd. A ScentScape csak a hangulat fokozását szolgálja, viszont legalább megfizethető, és állítólag elég sokáig kihúzza újratöltés nélkül.

Peter Molyneux megint életműdíjat kap

Rövid időn belül két életműdíjjal is gazdagodik minden idők egyik legismertebb játéktervezője, Peter Molyneux. Ahogy arról már beszámoltunk, kitüntetik az idei Game Developers Choice-on, és mint kiderült, a brit filmakadémia Fellowship díját is megkapja. Valljuk be: nem ok nélkül.

Első helyen nyitott itthon a Test Drive Unlimited 2

Bár várakozásainkhoz képest kissé alul teljesített, a Test Drive Unlimited második részére rengetegen voltak kíváncsiak itt, Magyarországon is. A játék kapásból az összesített toplista élén nyitott, ezzel pedig maga mögé utasította a World of Warcraftot és a FIFA-t is.

HWSW: Hivatalos Kinect-driver érkezik PC-re

A Microsoft hivatalosan is megerősítette, hogy Windowson is elérhetővé teszi a Kinect fejlesztői környezetét. A döntés nem előzmény nélküli, a rajongók már a kamera megjelenése után elkezdtek kísérletezni a kiegészítővel, és ötletesebbnél ötletesebb alkalmazásokat találtak ki hozzá, írja a HWSW.

Készül a következő Command & Conquer

Tegyük hozzá, hogy mindez még nem hivatalos, csak nagyon erősen valószínű. Az igényesebbek esetleg pletykának is tekinthetik, de úgy tűnik, hogy az Electronic Arts nem csak a PC-s játékok feltámasztására fekszik rá, de ezzel párhuzamosan egy új Command & Conquer is készül.