Hírarchívum - 2011. május

E3 2011: Új játékot fog bejelenteni a Harmonix

Bár a Harmonix nemrég kizárta a lehetőséget, hogy idén új Rock Bandet kapunk, most mégis megerősítette a híreszteléseket: az idei E3-on új játékot fog bejelenteni, úgyhogy figyeljünk majd oda. A korábbi pletykák alapján úgy tűnik, a Kinect-exkluzív Dance Central kap folytatást.

Mozgásban a Sonic Generations

Kék sündisznónk ki tudja hányadik eljövetelében a fejlesztők vissza szeretnének térni a klasszikus 2D-s formulához, ugyanakkor az új rajongók igényeinek is meg szeretnének felelni a modern, 3D-s stílussal. A játék rendezője, Patrick Riley mindkét szegmensen végigvezet minket.

Starhawk bétateszt megerősítve

A LightBox Interactive elnöke, Dylan Jobe elhintette, hogy az elsősorban multiplayerre kihegyezett Warhawk folytatásába még a megjelenés előtt belepillanthatunk egy bétateszt keretében. Hogy pontosan mikor, arról még nem szól a fáma. Ezen felül lesz split-screen is, viszont a Move-támogatás kimarad.

The Dark Knight Rises - itt az első kép

Ha szombat, akkor Cooltúra - ezt most találtam ki, de jól hangzik. Szóval az alkalmanként jelentkező Cooltúra rovatunkban ezúttal a következő Nolan-féle Batman-filmet vesszük elő. Most indult el ugyanis a The Dark Knight Rises hivatalos oldala, s ennek örömére megjött az első kép is.

Megvan a Ratchet & Clank: All 4 One dátuma

A hivatalos PlayStation Blog bejelentése szerint október közepén jelenik meg a Ratchet & Clank-univerzum teljes népességét felvonultató játék. A leleményes előrendelők - kiskereskedőktől függően - számos extrára számíthatnak a boltokba kerülés napján. Co-op imádók előnyben!

Hunted - fejlesztői naplón a hangok és zenék

A múltkor láttuk, mennyire fel tud dobni egy fantasy játékot az, ha Lucy Lawless is a hangját adja hozzá, most pedig azt látjuk, hogyan készültek maguk a hangok és a zenék. Pontosabban inkább azt, hogy a fejlesztők hogyan gondolkoznak ezen elemek fontosságáról, és mennyire veszik komolyan.

Rockstar: Xbox 360-on is fagy az L.A. Noire?

Habár a Rockstar Games korábban ujjal mutogatott a Sonyra, mivel állításuk szerint a régebbi, dagi PS3-on túlmelegedést okozhat az L.A. Noire, mára kiderült, nem jobban, mint más csilli-villi grafikai csodák. Legutóbb az Xbox 360 került a középpontba hasonló hibák okán. Tényleg így van, vagy csak kamu az egész?

Uncharted 3 - már durván fejlett a motion capture

A Naughty Dog büszkén beszél arról, hogy manapság már mennyire fejlett motion capture eljárásokkal dolgoznak, s hogy ebben a tekintetben az Uncharted 3 már a konkurencia előtt jár. De nagyon helyesen arról sem feledkeznek meg, hogy ez nem éppen volt mindig pontosan így...

Teaseren a Gears of War 3 kampánya

A Microsoft lassan elindítja a Gears of War 3 reklámkampányát, miután a béta keltette kedélyek lassan lecsillapodnak. Örömünkben tapsikolni még nem kell, alig 15 másodperces kedvcsinálóról van szó, a bővebb trailer jövő szombat éjjel fog megérkezni. Ennek ellenére a Gears-fanoknak kötelező az anyag.

Új Carmageddon készül a Square Enixnél?

A 90-es évek végének egyik legnagyobb klasszikus autós játéka térhet most vissza. A Carmageddon annak idején kegyetlen brutalitásáról és őrült hangulatáról vált híressé, ahogy Max Damage gyilkos járgányát irányítva gyalultunk le több száz ártatlan járókelőt az utcákon, miközben literszámra fröcsögött a vér.