Hírarchívum - 2011. május

Vasárnapig lehet jelentkezni a Gamekapocs Talira!

Ahogy az elmúlt években, úgy idén is együtt fogjuk indítani a nyarat! Összejövünk, dumálgatunk, eszünk-iszunk, és természetesen megvitatjuk a játékvilág legfrissebb történéseit, személyesen verekedünk meg azon sérelmek miatt, amik a Call of Duty-ban értek bennünket. Jelentkezzetek, nem érdemes kihagyni!

Mortal Kombat: Legacy - itt a hetedik rész

A sokak által várt Mortal Kombat: Legacy rész megérkezett. A mai napon felkerült a hetedik epizód, melyben Scorpion és Sub-Zero mutatkozik be. Lássuk, hogy vajon a Mortal Kombat-univerzum két közkedvelt karaktere hogyan szerepel a websorozat aktuális tízpercében.

Stratégiát vált az EA a mobiljátékok piacán

Az EA vezérigazgatója, John Riccitello azt nyilatkozta nemrégiben, hogy azon törekvésük, miszerint meg akarták vetni a lábukat a mobil- és a szociális játékok piacán, nem sikerült túl jól. A videójáték-ipar ezen forradalmának jövedelmező szele elkerülte őket, de nincs minden veszve a CEO szerint.

Hazai toplisták: élen a FIFA 11

Nem igazán volt olyan komoly megjelenés az elmúlt időszakban, ami megütötte volna szintet: legalábbis a hazai játékeladási toplistákét, a rangsor ugyanis gyakorlatilag alig frissült, és inkább régi címek törtek előre. Az élen a FIFA 11 végzett, amely így még a World of Warcraftot is lenyomta.

Új képeken a BioShock Infinite

Hatalmas tapsvihart érdemel a BioShock Infinite, hiszen nagy durranással lesz jelen az idei E3-on; a szerencsések már idő előtt, egy húsz perces demót vehettek szemügyre a közelmúltban. Mindenki áradozott róla, Booker DeWitt mint hős, teljességgel hihető atmoszférát teremtett az égen repkedő Columbián.

F.E.A.R. 3 - traileren a Soul King játékmód

Még mindig nem térünk napirendre afelett, hogy egy hamisítatlan horrorjáték miként állja meg a helyét multiplayer módban - de láttunk már karón varjút, azaz Dead Space 2-t többjátékos szegmenssel. A legújabb előzetesben a beszédes Soul King játékmódba tekinthetünk bele.

Ingyen letölthető a NecroVision: Lost Company

A Green Man Gaming névre hallgató online játékáruház új akcióval ünnepli meg az első születésnapját: a srácok ingyenesen elérhető tették a tavaly megjelent NecroVision: Lost Company-t, a letöltéshez pedig mindössze egy regisztrációra van szükség. Ráadásul ha végeztél vele, visszatérítik az árát!

Mozgásban a Final Fantasy Type-0

Egy Japánban tartott hétvégi rendezvényen mutatták be először mozgás közben a Final Fantasy legújabb, PSP-exkluzív részét, a Type-0-t. Annak ellenére, hogy a játékot eredetileg mobiltelefonokra kezdték el fejleszteni, mégis remekül fest, erről tanúskodik a mostani 20 perces gameplay videó is.

HWSW: Nem érdekli a 3D a tartalomipart

Jobb híján idén is a videojátékokra és az otthoni házimozi-kiadványokra támaszkodhatnak a 3D-s televíziókészülékeket gyártó cégek, ha el akarják adni újdonságaikat. Elemzők szerint a helyzet nem változhat túl gyorsan a jövőben sem, írja nagytestvérünk, a HWSW.

AC: Revelations - újabb helyszínek megerősítve

Ezio és Altair utolsó eljövetele két kontinensen, Európában és Ázsiában zajlik majd, a Game Informer információiból némileg pontosabb helyszínekről hullt le a lepel. Konstantinápoly az elsődleges város, de ezen felül számos alkalommal teszünk kiruccanást más mediterrán városokban is.