Hírarchívum - 2011. május

Képeken a Zelda: Ocarina of Time 3D

A Nintendo 3DS nem teljesít úgy, ahogy azt a piaci szereplők várták: a GameStop szerint például egyre csökken iránta a kereslet. Talán az a probléma, hogy még nem jelentek meg az olyan klasszikusok, mint a Zelda. Ennek örömére most a Ocarina of Time 3D-s remake-jéből csemegézünk kicsit.

L.A. Noire - szeretik a csajok

Nem elég, hogy szeretik, de úgy tűnik, hogy a női nem képviselőinek jobban is megy a játék, ugyanis a női agy működése sokkal jobb néhány olyan dologhoz, ami az L.A. Noire játékmenetének fontos részét képezik. Például kihallgatás közben az érzelmek leolvasásához a gyanúsított arcáról.

Kiszivárgott az első FIFA 12 videó

Nem is akármilyen anyag került ki a netre: a bemutatón a FIFA 12 szinte összes újdonsága látszik, kezdve a korábban már beharangozott új fizikai rendszerrel, mely a játékosok ütközéseit vizsgálja, s így sokkal valósághűbben képes elénk tárni a test-test elleni küzdelmeket.

New Vegas - néhány mentésnél hibás az új DLC

Ha kacagni szeretnénk egy jót, elég csak megnézni, hogy mit fejleszt éppen az Obsidian, mert az biztos, hogy tele lesz a legkülönfélébb bugokkal. Nem csak az alapjáték hemzsegett a hibáktól, később az Xbox 360-as patchcsel is akadtak gondok, most pedig az új tartalmi csomagot sem kerüli el a szerencsétlenség.

Az első rész előtt játszódik az NGP-s Uncharted

Bár egy interjúban a Naughty Dog társelnöke korábban úgy nyilatkozott, hogy az NGP-re készülő Uncharted az eddig megjelent két rész története közé ékelődik be, az igazság valójában az, hogy a játék a Drake's Fortune története előtt fog játszódni, ugyanakkor nem is előzmény lesz.

A Dragon Age III-hoz keres munkaerőt a BioWare

Feszített tempóban fejlesztik a Dragon Age-folytatásokat a BioWare-nél, s habár a harmadik részről hivatalosan még semmit nem tudunk, sőt a fejlesztők korábban nem is említették, most Twitterről tudtuk meg, hogy már munkaerőt keresnek a trilógia utolsó részének munkálataihoz.

Magyar felirattal is megjelenhet a Modern Warfare 3

Ha összefogunk, akár magyarul is megjelenhet a Call of Duty: Modern Warfare 3. A Baker Online csapata az Activision-játékok hazai forgalmazójával zsírozta le a lehetőséget, ám ahhoz, hogy ez összejöjjön, meg kell mutatnunk a kiadónak, hogy elegendő embert érdekel az új CoD - hát még a fordítás!

F.E.A.R. 3 - így pontoznak majd

Ha minden jól megy, a jövő hónapban végre megjelenhet a F.E.A.R. harmadik része, s bár a fejlesztőváltás miatt - a Monolith Batmant hegesztene inkább - kicsit aggódunk, az igazság az, hogy az új F.E.A.R.-ben egy csomó érdekesség van, amik miatt esetleg kisebb-nagyobb technikai hibákat is lenyelnénk.

Letölthető játék lesz az új Alan Wake?

A Remedy azt már megerősítette, hogy lesz új Alan Wake, azonban nem hagyott túl sok teret a találgatásra, mikor azt mondta: az ősszel megjelenő játék nem folytatás és nem is DLC lesz. Akkor mi? Például egy letölthető cím, amelyik az egyik korábban látott játékbeli TV-sorozatot dolgozza fel.

Év végén érkezik a LEGO Harry Potter: Years 5-7

A Warner Bros. és a Travellers Tales hivatalosan megerősítette azt, amire igazából nagyon is lehetett számítani: folytatást kap a LEGO Harry Potter: Years 1-4, az új rész címe pedig nemes egyszerűséggel LEGO Harry Potter: Years 5-7 lesz. Az új játék immár 3DS és NGP verzióval érkezik majd.