Hírarchívum - 2011. június

Codemasters: határon vannak a konzolok

A Codemasters két stúdiója egyszerre nyilatkozott azzal kapcsolatban, hogy szerintük kezdik elérni a jelenlegi konzolok technológiai határait. Persze azért próbálkoznak tovább és tovább tolni azt, ami technikailag lehetséges, de a dolog egyre nehezebb lesz. És még közel sincs az új generáció.

Ilyen lesz a Batman: Arkham City borítója

Az már a várakozás végső stádiuma, ha dobozfotókat kezdünk el valamiről közölni; valahogy így állunk mi az Arkham Cityvel, nem bírunk magunkkal a megjelenésig. Batman, Robin és a Macskanő idén októberben indul a város felderítésére, most pedig legalább tudjuk, milyen dobozt kell leemelni a polcról.

Mozgásban a Tour de France-játék

A Gamekapocs szerkesztőségébe az utóbbi években egészen konkrétan nulla levél érkezett abban a témában, hogy vajon miért nem készül játék a Tour de France alapján. Ezt a hatalmas lelkesedést látva a világhírű Cyanide úgy döntött, elkészíti azt, amire szó szerint senkinek nincs szüksége.

Érkezik a Dynasty Warriors 7 Xtreme Legends

A Tecmo Koei bejelentette, hogy a Dynasty Warriors 7 folytatja a frencsájzra jellemző trendet, tehát az aktuális epizód is kap egy Xtreme Legends névre keresztelt bővítést. A Famitsu lapinformációi szerint még idén szeptemberben megjelenthet a csomag, egyelőre Japánban és PS3-ra.

Microsoft: várjuk, hogy elfogadottá váljon a 3D

A redmondiak egyelőre várakozó állásponton vannak a 3D kapcsán, figyelik, hogy alakul az aktuális divattechnológia sorsa. Amint a vásárlók széles körben is elfogadják a térhatás nyújtotta élményt, akkor fogják meghonosítani Xboxon a 3D-vel felvértezett játékokat.

Még a nyáron megérkezik a Deep Black Online

Az orosz Biart Studio már évek óta készíti a Deep Blacket, mely egy jövőben játszódó, víz alatti lövölde lesz, ám mindenek előtt egy multiplayerre kihegyezett mellékágat indít el még a nyáron Xbox Live-on, PC-n és PSN-en. A külső nézetes, búváros MMO 8-24 játékost támogat majd, és jól is néz ki.

Huszonöt éves lett a Bethesda

Tegnap ünnepelte fennállásának 25. évfordulóját a marylandi Rockville-ben székelő vállalat, portfóliójában számos nagysikerű frencsájz áll, gondoljunk csak a The Elder Scrollsra, vagy mostanában a Falloutra. Az utóbbi időkben olyan nagynevű csapatokkal bővült a cég, mint az id Software.

High-end PC-ként támad fel az Amiga

Az amerikai Commodore USA cég azt tervezi, hogy a C64-hez hasonló módon feltámasztja a kultikus számítógép brandet, az Amigát is, csúcskategóriás PC-ként. Rögtön három különböző modellt kínálnak azok számra, kiknek a régi név kellemes emlékeket ébreszt.

A huszadik szintig ingyenes a World of Warcraft

A Blizzard a minap bejelentette a World of Warcraft Starter Editiont, mely lényegében a világ legnépszerűbb MMO-jának free-to-play kivetülése, azaz, ha megelégszel azzal, hogy a 20. szintig játszol, akkor nem kell egy cent havidíjat sem fizetni érte. Nincs jobb alkalom arra, hogy kipróbáld.

Ace Combat: Assault Horizon - 10 perc égi harc

Hogy valóban az Ace Combat lenne a repülős játékok Call of Dutyja? Nos, a sorozat producere szerint igen is, meg nem is, elvégre az Assault Horizon képes új színt hozni a rajongók számára. Az egyik első misszióba tekinthetünk bele ezúttal, az események ezres fordulaton pörögnek.