Hírarchívum - 2011. június

Megjelent a DirectX 11-es Crysis 2 patch

Négy hónappal a boltokba kerülés után végre teljes pompájában tündököl a Crysis 2, köszönhetően a legújabb frissítésnek, mely végre elérhetővé teszi a DirectX 11-es extrákat. Persze csak akkor, ha rendelkezel megfelelő videokártyával az új cukorszirupok megjelenítéséhez.

Mortal Kombat - Kenshi is beszáll a harcba

A jövő hónapban újabb harcos lép a kötelek közé a Mortal Kombat viadalján. Skarlet után a régi ismerős, Kenshi teszi tiszteletét a MK-fanok számára. Harcosunk bár vak, nem vakon rohan a végzetébe, de ezt már jól tudják a Deadly Alliance-t birtokló játékosok. Egyedi kivégzésekkel és extrákkal.

Jönnek a PSP-s duplacsomagok

Most, hogy a PlayStation Vita megjelenése vészesen közeledik, elérkezett az ideje a jobbnál-jobb PSP-s akcióknak. A Sony új duplacsomagjaiban két játék kap helyet, ráadásul igen kedvező áron - kár, hogy egyelőre semmi hír nincsen afelől, hogy Európában megjelennek-e a pakkok.

Ma veszi kezdetét az Uncharted 3 bétatesztje

Ahogy arról korábban beszámoltunk, az inFamous 2 tulajdonosai és a PlayStation Plus előfizetők ma vághatnak bele az Uncharted harmadik részének bétatesztjébe. A többiek egy héttel később csatlakozhatnak, de érdemes sietni: a Naughty Dog július közepén lelövi a próbaidőszakot.

Hitman Absolution - akár lámpazsinórral is

Az Edge magazin jóvoltából egy raklapnyi új információ derült ki az öt év után visszatérő 47-es ügynök legújabb küldetéseiről: ebből többek között az is kiderül, hogy a fejlesztők szanálták a hagyományos térképképernyőt, de bemutatkozik helyette az Arkham Asylumból is ismert "detektív mód".

Új résszel jelentkezik a GoldenEye?

Az Activision legújabb domainregisztrációi azt sugallják, hogy a kiadó hamarosan újra előveszi a GoldenEye címet. Tavaly a klasszikus játék kapott egy kvázi folytatást Nintendo Wii-re, talán a mostani, Reloaded alcímet viselői epizód már multiplatform rész, vagy legalábbis valamilyen port lesz.

Driver: San Francisco - itt az első fejlesztői napló

Imádjuk a Drivert, imádjuk a fejlesztőit is annak ellenére, hogy az első rész volt az utolsó olyan játék a sorozatban, ami maximális, osztatlan sikert aratott a közönségnél. A srácok azóta a Ubisoft szárnyai alatt próbálják kalapálni a folytatásokat, ott készül a San Francisco is - kérdés, hogyan sikerül majd.

Káosz az új Twisted Metal előzetesben

Habár David Jaffe szerint az európaiak nehezebben látják meg, mi annyira jó a Twisted Metalban (a sorozat mindig is inkább Amerikában volt népszerű), ez minket nem akadályoz meg abban, hogy mindig elcsodálkozzunk azon, mennyire frankón néz ki a teljes káosz a játékban.

Visszahozná a TimeSplitters-sorozatot a Crytek

Csak egyelőre még nem tudják hogyan. A cég szerint ez egy fontos cím számukra, s mindenképpen szeretnék, ha egyszer visszatérne, de egyelőre még keresik rá az alkalmat. Addig is az sincs kizárva, hogy kapunk egy nagyobb felbontásra húzott remake-et az előző részekből.

Ilyen lesz a Forza Motorsport 4 gyűjtői kiadása

Már a Forza Motorsport 3 gyűjtői kiadása is olyan volt, hogy a teljes Gamekapocs szerkesztőség folyatta rá a nyálát, ráadásul emellett még az ára sem volt vészes. A folytatás hasonlóan dögös kiadással kecsegtet, amibe ráadásul a Top Gear szerkesztői is besegítenek kicsit.