Hírarchívum - 2011. június

Valószínűleg csak jövőre jön Európába a Vita

Azt szeretjük a Sonyban, hogy sosem képesek előre megmondani semmit biztosan. Legalábbis az esetek nagy többségében. Habár az E3-as konferencián még azt hallottuk, hogy idén minden régióban boltokba kerül majd a PlayStation Vita, ez most már módosulni látszik.

BioShock Infinite - a könnyek felszáradnak

Ismét a játék vezető tervezője, Ken Levine tágítja az elménket a legújabb BioShock Infinite kedvcsinálóban, ahol bájos segítőnk, Elizabeth egyik markáns speciális képességéről is lehull a lepel. Habár a világ néha elkeserítő és halott, a csaj képes mindezt teljesen megváltoztatni. Ütős!

Az érdeklődés hiánya ölte meg a Bizarre-t

Az Activision Publishing vezérigazgatója, Eric Hirshberg mossa kezeit a Bizarre Creations bezárása kapcsán, mely szerinte azért következett be, mert csökkent az érdeklődés az arcade autóverseny műfaja iránt, és ez vezetett a Blur és a Project Gotham Racing alkotóinak menesztéséhez.

Így reklámozd termékeidet a Kinecttel

A Microsoft nagy hangsúlyt fektet a NUads rendszerre, mely teljesen a Kinectre épül. Voltaképpen egy egészen újfajta reklámozási lehetőséget biztosít a cégek számára, ahol a hang- és mozgásvezérléssel interakcióba léphetnek a fogyasztók az adott termékkel.

Morális döntések az új Rainbow Sixben?

A Kotaku birtokába jutott jelentés szerint a következő Rainbow Six-játékban erkölcsi döntések elé állíthatják kommandósainkat, ezzel színesítve a játékmenetet. Bár a szivárvány hatos újabb terroristavadászatát még hivatalosan nem jelentették be, de már rengeteget hallottunk róla.

War in the North - így harcolhatsz sassal

A Snowbird és a Warner kidobta legújabb előzetesét, melyben a hónap elején megismert óriássas, Beleram küzdelmeit vehetjük szemügyre, amint széttép pár vérszomjas ellenséget. A Gyűrűk Ura világában játszódó War in the North napról napra szebbnek ígérkezik.

Ingyenessé vált a Team Fortress 2

Bár egy korábbi interjú során már hallhattunk a fejlesztőktől utalásokat rá, de csak tegnap vált bizonyossá, hogy ezentúl free-to-play üzleti modellt használ a Team Fortress 2. A hivatalos bejelentés részeként a Valve egy nagyobb frissítést is kiadott a játékhoz. Most már mindenki kipróbálhatja.

Breaking: PC-re jön az L.A. Noire

A Rockstar hivatalosan is bejelentette az L.A. Noire PC-s változatát. A játék számítógépes átiratáról számtalan pletyka szólt már, azonban mint minden Rockstar-cím esetében, úgy most sem lehetett biztosan tudni, hogy a fejlesztők végül elkészítik-e a PC-s kiadást. Ez az infó viszont biztos.

Ötmillió darabot szállítottak le a Yakuza-játékokból

A Yakuza-sorozat nincs könnyű helyzetben, ugyanis témaválasztásánál fogva elsősorban a japánokat érdekli, azonban a legutóbbi számadatok szerint világviszonylatban is szépen helytáll a széria. Az eddigi Yakuza-játékokból ötmillió példányt szállítottak le világszerte, pedig az új rész még ki sem jött nyugaton.

Jövő héten jön a Backbreaker: Vengeance

A 505 Games gyakorlatilag az utolsó pillanatban, de bejelentette, hogy a Backbreaker: Vengeance a jövő héten jelenik meg - a letölthető játék ára még mindig nem ismert. Az új amerikai focis játék nem a Backbreaker-féle szimulációt erőlteti, ez egy sokkal árkádosabb cím lesz.