Hírarchívum - 2011. szeptember

Counter-Strike: GO - jön a hivatalos Gun Game

A Valve új játékmódot jelentett be a Counter-Strike: Global Offensive-hez, igaz, az Arsenalnak csak a neve nem ismerős: az új mód az óriási népszerűségnek örvendő Gun Game modifikáció hivatalos feldolgozása lesz, amiben az eredeti kiegészítő fejlesztői is segítenek a cégnek.

Bossharc a Ratchet & Clank új trailerében

Megérkezett a Ratchet & Clank: All 4 One legújabb előzetese, ma sem maradunk izgalmak nélkül, annyi szent. A trailer az egyik főellenfelet, méghozzá a Z'Grute nevet viselő szörnyeteget mutatja be, amint Godzilla módjára pusztít Luminopolis városában. Csekkoljátok azonnal!

Gears of War 3 - nem varrtak el minden szálat

Amikor egy sorozatot nézek, sokszor nem tudom eldönteni, hogy mi tetszik jobban: ha maradnak még kérdések a végén, vagy ha a készítők megválaszolnak mindent. A Gears of War történetéért felelős hölgyemény most elmondja, hogy a trilógia végén ők sem adnak mindenre választ.

Nem marad örökre csúcson a Grand Theft Auto

Habár ma sem teljesen egyértelmű, hogy melyik a legnépszerűbb szórakoztatóipari franchise a világon, de jelenleg még sokan a Grand Theft Auto-sorozatot tartják annak. Kedvenc elemzőnk, Michael Pachter szerint azonban ez már nem marad sokáig így, a Call of Duty be fog előzni.

320 GB-os PS3-mal jelenik meg az Uncharted 3

Ami a Gears of War 3 az Xbox 360-on, az valószínűleg az Uncharted 3 a PlayStation 3-on (hú, mennyi 3-as). Idén mindkét legendás trilógia lezárul, de a Naughty Dog gondol azokra is, akik még el sem kezdték az egészet: nekik ajánlott a játék egy példányával egybecsomagolt PS3 bundle.

Játékosokkal lendítették előre az AIDS-kutatást

A sok-sok horrortörténet mellett szerencsére néha hallunk elképesztő sztorikat arról is, hogy a videojátékok, illetve a játékosok különböző képességei hogyan tehetik jobbá kicsiny világunkat. Most a Washington Egyetem kutatói kerültek közelebb az AIDS-gyógyszer kifejlesztéséhez a játékosok által.

IW: nem törődünk a Modern Warfare 3-eladásokkal

Csak azért, hogy meglegyen a nap komédiás híre, úgy gondoltuk, idézünk a legújabb Infinity Ward-interjúból, ahol is Robert Bowling azt ecseteli, mennyire nem érdekli őket a tény, hogy a Call of Duty: Modern Warfare 3-ból mekkora példányszámban tudnak majd túladni.

Másfél millió előrendelésnél jár a Battlefield 3

Két héttel a Call of Duty: Modern Warfare 3 előtt jelenik meg a Battlefield 3, ami hatalmas előny lehet, pedig a dolgok már most jól állnak: pár hete még csak 1,25 millióan rendelték elő az Electronic Arts FPS-nagyágyúját, míg ez a szám a mai napon már elérte a másfél milliót.

Hasselhoff a Burnout Crash! új trailerében

Alighanem a hét videójával van dolgunk, hiszen az EA nem mást kért fel az új Burnout reklámozására, mint David Hasselhoffot, a Baywatch és a Knight Rider örökifjú sztárját, egy egész generáció példaképét. Ha kíváncsi vagy miként öltözik csirkejelmezbe és csinál magából bohócot, nézd meg az új videót!

Cartel - készül a Paradox Interacitve új RTS-e

A Hearts of Iron és a Mount & Blade fejlesztői ezúttal egy Syndicate stílusú akció-stratégián dolgoznak Cartel címmel. A csapat megelégelte azt, hogy a Starbreeze FPS-ként képzeli el a klasszikus stratégia folytatását, így a frissen bejelentett Cartel inkább a régi hagyományt gondolja tovább.