Hírarchívum - 2011. szeptember

Nyitott világú játék a God of War fejlesztőitől?

A Sony Santa Monica jelenleg egy be nem jelentett címen dolgozik - tudtuk meg a cég állásajánlatait vizslatva. A legszebb az egészben, hogy új stílussal próbálkoznak Kratos atyjai: egy nyitott világú játékot hegesztenek nagy titokban, melynek semmi köze nem lesz a korábbi frencsájzaikhoz.

Egyetlen lemezen érkezik a Final Fantasy XIII-2

Úgy látszik, hogy a Square Enix fejlesztői végre megtanultak adatot tömöríteni, pedig ez a Final Fantasy XIII esetében nem volt elmondható. A folytatásban az egész játék egyetlen DVD-n terpeszkedik majd Xbox 360-on, ami nem jelenti azt, hogy a játékidő rövidebb lenne, mint az elődben. Hogy is van ez?

UFC Undisputed 3 - nyolc perc hempergés

Abban egyetérthetünk, hogy a THQ gyermeke viszi évek óta a vállán a legdurvább ketrecharcos játék címét. Az EA is piszkálgatta már a trónt, ám az MMA még a trónteremig sem jutott el, a várárokba esett idő előtt. Érkezett egy nyolcperces kis szösszenet az új UFC-ből, kommentárral, tejszínhabbal.

Dark Souls - halál vár a megjelenés előtt játszókra

Érdekes módon szeretné a From Software lerombolni mindazon türelmetlen játékosok örömét, akik valamilyen módon a hivatalos megjelenés előtt már javában tolják a Dark Soulst. Olyan maximális szintű fekete fantomokat szabadít rá a játékosra, akik ellen esélyük sincs, könnyen fűbe haraphatnak.

AC: Revelations - multiplayer drámai formában

Ha egy rideg tőr utat talál gerincünk mellett, az bizonyára nem lehet kellemes érzés. Az Assassin's Creed: Revelations online szegmensében számos alkalommal mi magunk leszünk az orgyilkosság áldozatai pro és kontra. Most egy profi módon összevágott videó tanúskodik mindenről.

Epic: jelenleg nem készül új Unreal-játék

Most, hogy a Gears of War 3 hosszas munkálatok után végre elkészült, a figyelmünk újból az Epic Games felé terelődik. Vajon ismét visszatérnek a jól bejáratott frencsájzukhoz? Mike Capps korán lerombolta kedélyeinket: jelenleg nem gondolkodnak új Unreal-játékon.

Need for Speed: The Run - előzetesen a történet

Attól függetlenül, hogy az új Need for Speed egy tősgyökeres autós címként került a köztudatba, a Black Box srácai nem voltak restek némi történeti szálat is alápakolni. Voltaképpen egy akcióval megspékelt road movie-val lesz dolgunk, ahol természetesen az autók és a száguldás kapja a főszerepet.

Rekorder az NHL 12, jön a Facebook-változat

Szépen indított a Madden NFL 12, de mint az EA Sports bejelentette, az NHL 12 is kiválóan szerepelt: a játék az első héten minden rekordot megdöntött a sorozat történetében, ráadásul az idei NHL-felhajtásnak koránt sincs vége, jövő hónapban indul a facebookos NHL Superstars.

Novemberben jön a LEGO Harry Potter folytatása

Nem sokat hallottunk a LEGO Harry Potter befejező részéről, kissé el is feledkeztünk róla most, hogy az utolsó film is mozikba került, és az EA is lezárta a maga a játéksorozatát. A Traveller's Tales viszont csak azért is megcsinálja a LEGO Harry Potter: Years 5-7-t, a megjelenés novemberben esedékes.

TGS 2011: Itt a Resident Evil: Revelations trailere

Még mindig Tokyo Game Show, de ez már tényleg a legvége. A Capcom fellőtte a YouTube-ra a 3DS-re készülő Resident Evil: Revelations legújabb előzetesét: azt kell mondjuk, a The Mercenaries 3D-hez képest jóval meggyőzőbb, ezt a közel négyperces trailer is alátámasztja.