Hírarchívum - 2011. szeptember

Előbbre hozták a DOTA 2 megjelenését

Szinte nap mint nap számolunk be arról, hogy egy-egy játék késni fog, most azonban abban a különleges élményben lehet részünk, hogy azt írhatjuk: egy játék előbb jön, mint azt korábban a készítői tervezték. A Valve bejelentette, hogy olyan hamar kitolják a DOTA 2-t, amilyen hamar lehet.

Mozgásban a Trónok harca-játék

Mint az ismeretes, a Cyanide RTS formában képzeli el a Game of Thrones játékadaptációt - legalábbis az első körben. Aztán ki tudja, lehet egy kardozós, szexelős akciójáték is kisül a címből idővel. Most koncentráljunk a stratégiára, mely napokon belül a boltokba kerül. Közeleg a tél!

Megint késik a The Old Republic, gondok a háttérrel

Ahogy azt sejteni lehetett az akadozva induló bétatesztből, a BioWare újra eltolta a Star Wars: The Old Republic megjelenését. A célpont jelenleg a következő év első negyede, s remélhetőleg hamarosan kapunk információkat arról is, mikor indul el ténylegesen az európai bétateszt.

Befutott a Diabolical Pitch első teasere

A Grasshopper elfoglalt stúdió manapság, a TGS-en mutatta be legújabb játékát, mely egy letölthető arcade címként vonul majd a köztudatba. A csapat ezúttal sem hazudtolta meg önmagát: ha szereted a démonok fejét baseballütővel pépesre verni, ráadásul a Kinect segítségével, akkor ez a Te játékod lesz.

HWSW: Kirúgták a HP vezérigazgatóját

Távoznia kell a HP éléről Leo Apothekernek, aki kevesebb mint egy éve vette át a világ legnagyobb informatikai cégének irányítását. Az utódja Meg Whitman lesz, aki korábban az eBay elnök-vezérigazgatói tisztségét töltötte be. A befektetők bizakodnak, de vajon van-e rá okuk? A HWSW-n kiderül.

The Witcher 2 - friss információk landoltak

Ahogy azt a CD Projekt RED megígérte, újabb tudnivalók érkeztek a 2.0-s PC-s frissítésről, illetve a közelgő Xbox 360-as verzióról. A tegnapi konferencián lehullt a lepel a Dark és az Arena módról, valamint arról, hogy a konzolosok hosszabb CG-átvezetőknek örülhetnek. Képeink is vannak!

Hat DLC-t kap a Forza 4, itt az új trailer

A Microsoft bejelentette, hogy a Forza Motorsport negyedik részéhez hat letölthető csomag lát napvilágot jövő áprilisig. A Gears of War 3-hoz hasonlóan itt is lesz Season Pass, ezt a kulcsot kiváltva árkedvezménnyel juthatunk hozzá az összes DLC-hez, sőt az első pakkot ingyen megkapjuk majd.

XCOM - itt az első fejlesztői napló

A 2K kiadta az XCOM első fejlesztői eszmecseréjét, mely egy roppant fontos kérdést válaszol meg: mi is az az XCOM? A sorozat újraélesztéshez a készítők új lendületet vettek, ugyanakkor szeretnék megtartani az eredeti játék különlegességeit. Nehéz lesz elképzelni FPS-ként, de nem lehetetlen.

FPS-en dolgoznak a Guitar Hero fejlesztői?

A Neversoft által kiadott álláshirdetések alapján arra lehet következtetni, hogy a Guitar Hero- és Tony Hawk-játékokról elhíresült csapat következő projektje egy FPS lesz. Bár akciójátékot korábban is kaptunk a srácokról, FPS-t még nem fejlesztettek, így mindenképpen kíváncsiak vagyunk rá!

A 3DS-játékosok harmadát zavarja a 3D

Random felmérés következik, amelyben azt próbálták felmérni a készítők, hogy a 3DS-tulajdonosok, illetve mások hogyan viszonyulnak a kézikonzol 3D-s képességeihez. Tudtátok, hogy az emberek 28 százalékának fogalma sincs róla, hogy a 3DS térbeli élményéhez nem kell szemüveg?