Hírarchívum - 2012. január

Kamu Halo 4 bétameghívók a neten

Az internet egy gonosz hely, ahol bizony gonosz emberek is élnek. Nem egyedi az eset, hogy különböző kamu dolgokkal próbálnak belőlünk pénzt, adatokat vagy bármi mást kicsalni, a World of Warcraft-játékosok naponta találkoznak ilyenekkel. A Microsoftnak nem tetszik a dolog.

Ezeket kapják az amcsi Vita-előrendelők

Azt nem tudjuk, hogy vajon a viszonylag kevésbé sikeres japán start miatt vagy csak úgy, de az Egyesült Államokban két spéci Vita-csomagot is elő lehetett rendelni. A pakkban foglalt dolgok pedig kiváló értéket képviselnek, főleg ha azt nézzük, milyen drágák a memóriakártyák.

Csökken a Resident Evil: Revelations ára

Úgy látszik, a 3DS és az árcsökkenés két összefüggő fogalom, bár most nem a konzol ára esett tovább, hanem a pár napja megjelent Resident Evil: Revelationsért kell kevesebbet csengetnünk. Mindennek azonban nincs köze ahhoz, hogy elírták a dobozon a játék címét.

Mégsem kell online pass a Kingdoms of Amalurhoz

Habár tegnap arról írtunk, hogy a 38 Studios játéka kizárná egy bizonyos küldetéssorozatból azokat, akik nem elsőkézből származó példánnyal nyomulnak, s meglepődtünk, hogy az online pass intézménye már a single player játékokba is betört. De ez csak félreértés volt.

Steamen már elérhető a King Arthur II

Az első King Arthurt szerettük, bár messze nem volt tökéletes játék, főleg, ha a stratégiai részét nézzük. Éppen ezért örömmel számolunk be róla, hogy a folytatás már elérhető Steamen, a magyar Neocore csapatnak pedig erősen drukkolunk a sikerért.

Amerikában játszódhat az új Assassin's Creed?

Kezdjük a napot egy kis pletykával, mert az mindig jó, ugyebár. Noha a különböző források már legalább öt-hat helyszínt megjelöltek az Assassin's Creed III-hoz, ehhez a listához csatlakozik most az Egyesült Államok, egészen konkrétan a függetlenségi háború idején.

FIFA Street - ez már inkább tánc

Mi nem tudjuk, mi lelte a kiadókat, de újabban egymás hegyén-hátán érkeznek a jobbnál-jobb trailerek - vagy csak mi vagyunk túl megengedőek. A FIFA Street legújabb előzetese a "Free You Game" alcímet kapta, s semmi különösebb célja nincsen, mint átadni azt az érzést, amit a foci ezen fajtája kínálni tud.

Doom 4 információmorzsák érkeztek

Nem valami bődületes lepellerántásról beszélhetünk, csupán arról van szó, hogy a Merlininkazani magazin elbeszélgetett egy kicsit John Carmackkal. A programozózseni azt állítja, hogy a Doom 4 PS3-as verziója sokkal több adatot tartalmaz majd, mint a PC-s és az Xbox 360-as változat.

SSX - lesiklás Patagóniában

Todd Batty, az EA Sports hódeszkás játékának kreatív igazgatója elmondta, hogy az SSX vissza fogja hozni az extrém sportos játékok műfaját az élvonalba. Nem tudjuk, miért beszél többesszámban - olyan sok cím nincs a palettán, melyek az extrém sportra koncentrálnának.

Soul Calibur V - launch trailer, DLC-tervek

Nem is akármilyen előzetest kaptunk a Soul Calibur V megjelenésének örömére: az egy dolog, hogy bitang hangulatos, de ráadásul hús-vér színészekkel vették fel. S mint ismeretes a játékban szép lányok is találhatók, így azok élőben még szebbek. Ledobják a textilt.