Hírarchívum - 2012. január

Lesz új Mortal Kombat, de lesz más is

Ed Boon, a Mortal Kombatot készítő NetherRealm vezetője szerint meglepő lenne, ha nem készítenének új Mortal Kombat játékot, ugyanakkor sok-sok évnyi verekedés után szeretnék egy kicsit másba is belemártani a... ööö, akarom mondani belevágni a fejszéjüket.

Nem kell online pass az SSX-hez, de...

...de azért a használt példányok tulajdonosai még így sem lehetnek majd teljesen boldogok, mert az Electronic Arts egy egyedi módszert talált ki a szívatásukra. A lényeg, hogy habár beléphetünk az online meccsekbe, a jutalmakat bizony nem fogjuk megkapni.

Idén biztos nem lesz új Xbox

Tegnap a PlayStation franciaországi főnöke volt beszédes, ma az Xbox 360 francia főnöke ejtett el egy-két szót a következő generációról. Egy dolog mindenesetre biztosnak látszik az új Xboxszal kapcsolatban: idén még csak bemutató sem lesz, nemhogy egy új konzol. Talán majd jövőre.

A havidíjas MMORPG-knek még nem áldozott le

A Turbine-nak ugyan bejött, hogy free-to-play modellre váltott a Dungeons & Dragons Online-nal és a Gyűrűk Ura Online-nal, a fejlesztők mégis úgy tartják: a havidíjas MMORPG-k még nem haltak meg, egyszerűen csak ósdi az az elképzelés, hogy a kiadók egyetlen fizetési módot hagynak meg a játékosoknak.

Tíz új képen feszít az Inversion

A Namco Bandai a múlt héten megerősítette, hogy az Inversion mégsem fog megjelenni február első napjaiban, helyette valamikor "az év elején" érkezik a játék. Sebaj, addig is itt van tíz új screenshot, amik a program többjátékos módját mutatják be. Csodáljátok meg őket!

10 perc a Resident Evil: Operation Raccoon Cityből

Alig kell már várni a Resident Evil: Operation Raccoon City megjelenésére, a kooperatív akciójáték márciusban érkezik, hogy elcsavarja az érdeklődők fejét, illetve meggyőzze azokat, akik szkeptikusak az új játékkal szemben, amiért az a horrorok játékmenetét szimpla lövöldözésre cserélte.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ez a hét a japánoké lesz, teljesen egyértelmű: a távol-keleti kiadók ránk zúdítják a legújabb címeiket, az első olyan játékokat, amik értékelhetők is. Kapunk NeverDeadet halhatatlan főhőssel, Soul Calibur V-t cicikkel és háromméteres pallosokkal, és akkor az új Final Fantasyről még nem is beszéltünk...

Holnap sztorizunk a Dragon's Dogmával

Akció-RPG lesz a Dragon's Dogma, ütős online lehetőségekkel és társakkal, de magáról a történetről és a világról nem tudunk sokat. Pedig tudni akarunk, hiszen a Capcom második legnagyobb projektjéről van szó - az első a pár napja bejelentett Resident Evil 6.

Itt az első SSX tévéreklám

Kevesebb, mint egy hónap, és már a kezeink között lehet egy legendás sorozat új része. A totális elmebeteg SSX-ben az extrémsport tényleg extrém, hiszen a gravitáció minden törvényét áthághatjuk különböző extravagáns karakterekkel meghódítva a pampákat.

A legfrissebb hazai játékeladási toplisták

Ez már szinte gyanús, a hazai játékeladási toplistákat még mindig a Battlefield harmadik része vezeti, aminek persze mi nagyon örülünk, hiszen imádjuk a játékot. A DICE FPS-e minden platformon nagyon népszerű, de egyértelműen a PC-s verzió volt az, ami tarolt itthon.