Hírarchívum - 2012. január

Jöhetnek a Kinecttel szerelt laptopok?

Nem olyan nagy csoda ez, elvégre hamarosan érkeznek a PC-re szánt mozgásérzékelős szenzorok, s innen már csak egy lépés az, hogy a hordozható eszközökbe is integrálják a technológiát. A The Daily értesülései szerint a Microsoft már kapcsolatba lépett a laptopgyártókkal az ügy érdekében.

Online pass kell a Kingdoms of Amalurhoz is

Nem bolondultunk meg, tényleg szükséged lesz online passre a Kingdoms of Amalur: Reckoninghoz annak ellenére, hogy egyjátékos szerepjátékról beszélünk. Persze csak akkor, ha szert akarsz tenni a House of Valor sztoriszálra, mert ehhez internetes aktiválás szükséges.

Ilyen lesz a The Witcher 2: Dark Edition

Azért a leendő xboxos The Witcher 2-tulajoknak sem kell nélkülözniük az igazán ellenállhatatlan gyűjtői kiadást, mely esetükben a Dark Edition névre hallgat. A minap Lengyelországban bejelentett csomag számos extrával érkezik, de nekünk a Farkas-medál kellene a legjobban.

Új előzetest kapott az Aliens: Colonial Marines

Drága feleim, a jó hír az, hogy az Aliens: Colonial Marines a minap kapott egy baromi hangulatos kedvcsinálót. A rossz viszont az, hogy a korábbi pletykáknak megfelelően és a Sega tagadásának ellenére a játék megjelenése csúszni fog, nem is keveset: ősszel várhatjuk a premiert.

Mass Effect 3 - mozgásban a multiplayer

Lehet, hogy első blikkre nem tetszett az ötlet, de azt be kell látni, hogy a BioWare mindent elkövetett annak érdekében, hogy megszerettesse a rajongókkal a multiplayer ötletét a Mass Effect 3-ban. A Galaxy at War pöpecül fest, ezt bizonyítandó, álljon itt a játék legújabb előzetese.

Dobozosan is megjelenik a PC-s Alan Wake

A korábbi hírekkel ellentétben dobozos formában is megjelenik az Alan Wake számítógépes verziója, ezt a játék fejlesztői erősítették meg a napokban. A Steam persze még mindig szerepel a repertoárban, de bizonyára örülnek néhányan, hogy lemezen is megvásárolhatják Mr. Wake kalandjait.

A használt játékok ellen is felkészítik az új Xboxot?

Hogyan telhetne el nap újabb nextgen pletykák nélkül? Természetesen megint az új Xboxról csicseregnek a madarak, úgy hírlik, a következő generációs masinában már Blu-ray lejátszó feszít majd, ráadásul a gépet a használt játékok ellen is felkészíti a Microsoft. Más kérdés, hogy utóbbinak ki örül majd?

Először mozgásban a DiRT Showdown

Ha hiányoltad a DiRT 3-ből a masszív show-elemeket, akkor a DiRT Showdownnal duplán jól fogsz járni, elvégre a mellékág az önfeledt száguldozásra épít leginkább. Az első játékmenetet tartalmazó videó az 8-Ball nevezetű módot mutatja be, bármit is jelentsen ez.

Tomb Raider - nem lesz Wii U-s verzió

A Crystal Dynamics megerősítette, hogy biztosan nem lesz új Tomb Raider a Nintendo következő generációs konzoljára, viszont kapunk gyűjtői kiadást és a Mac-felhasználóknak sem kell nélkülözniük Lara baba új kalandját. Az érkező DLC-k sem a kivágott fejezeteknek felelnek majd meg.

Binary Domain - mindennek következménye van

A játék rendezője, Daisuke Sato nemrégiben elhintette, hogy nem szimpla shootert kapunk a Binary Domain személyében, hanem minden döntésünknek súlyos következményei lehetnek. Nagy hangsúly lesz az átvezető jeleneteken, ezekből tekinthetünk meg egy kivágott szegmenst.