Hírarchívum - 2012. február

Így táncolunk majd a Kinect Star Wars-ban

Az Xbox tizedik szülinapja alkalmából rendezett eseményen, Amszterdamban mutatták be mozgás közben a Kinect Star Wars táncmódját. Talán az egyik leérthetetlenebb játékkal van dolgunk, vagy esetleg számunkra nem jön át a zsenialitás? Leia idomai még mindig szemrevalóak.

Ősszel érkezik az NBA Live 13

Két év kihagyás után az EA Sports visszatér az NBA Live-frencsájzhoz, megelégelve azt, hogy a 2K évről-évre elorozza tőlük a kosárlabda-rajongókat. Az NBA Jam után ismét hardcore szimulációt kapunk, s vélhetőleg új irányba megy el a sorozat, markáns újításokkal.

The Amazing Spider-Man - dátum, új trailer

A nyáron mozikba kerülő új Pókember-filmmel majdnem egy időben kerül a boltok polcaira a játékadaptáció is, erősítette meg a Beenox. Pont kapóra jött a fejlesztők számára, hogy rebootolják a mozit, az alapoktól kezdve - hasonlóan járnak el ők is a frencsájzzal.

NFO-fájllal érkezik a PC-s Syndicate

Ez persze nem azt jelenti, hogy a Starbreeze rögtön a saját játékának warez verzióját adta volna ki PC-re, pusztán egy kisebb poénnak fogható fel, hogy a cracker körökben használatos .nfo kiterjesztésű fájlt már alapból mellékelik a számítógépes változathoz. Meghatja a kalózokat?

Előzetesen a Mortal Kombat: Komplete Edition

Nem igazán tudom eldönteni, hogy pozitív dolognak számít-e, hogy az alapjáték és számos DLC megjelenése után még egy Komplete Edition is megjelenik a Mortal Kombatból, de manapság ez a divat a játékiparban. Végülis, aki eddig nem vette meg a játékot, annak ez kiváló vétel lehet.

Remek formában a Diablo III

Legalábbis erről próbál mindenkit biztosítani a Blizzard, miután a napokban az egyik community managerjük kissé félreérthetően fogalmazott a fórumokon. Megjelenési dátumot is ígértek hamarosanra - mármint, hogy hamarosan majd bejelentik, hogy mikor fog megjelenni a cucc.

Hardcore-rá teszi a Kinectet a Mass Effect 3

Legalábbis a Microsoft úgy gondolja, hogy a BioWare szerepjátéka remek példa arra, miként lehet a hardcore játékokban felhasználni a Kinect nyújtotta lehetőségeket, hiszen a Kinect jelenléte egyáltalán nem tolakodó, viszont nagyon is van értelme a játék világán belül.

Ingyenesen letölthető lesz a Killzone 3 multija

Tavaly év elején jelent meg, és kvázi sikert aratott az újságírók és a vásárlók közében a Killzone 3. Ám könnyen elképzelhető, hogy egyáltalán nem elég nagy sikert, a Sony és a Guerilla Games ugyanis a többjátékos rész felpörgését várja attól, hogy ingyenesen elérhetővé teszik azt.

A Skyrim sikere motiválja a Remedyt

Sokan úgy gondolják, hogy a single player játékoknak befellegzett, s ma már csak úgy lehet elkérni valamiért teljes árat, ha utána hónapokig tudjuk nyüstölni a többjátékos módot. Nos, a Skyrim erre komolyan rácáfolt, és ez nagyon is motiválja a finn Remedy csapatát a továbbiakra nézve.

Jön az Assassin's Creed: Titkos keresztes háború

A Fumax kiadó alig ad nekünk pár hét pihenőidőt a legutóbbi videojáték témájú könyv után, márciusban itt a folytatás! Immáron a harmadik Assassin's Creed-regényt tarthatjuk a kezünkben Titkos keresztes háború címmel, melyben Altair élettörténete bontakozik ki előttünk.