Hírarchívum - 2012. február

Gameplay traileren a Sonic 4: Episode 2

A Sega egészen eddig visszatartotta az első játékmeneti felvételt a Sonic The Hedgehog 4: Episode 2-ből. A történet ott folytatódik, ahol abbamaradt: Metal Sonic visszatér és szövetséget köt Dr. Eggmannel. Sündisznónk és Tails birokra kell a gonoszság ellen. A mechanika némileg finomodott.

Március végén jön a Sine Mora

A hazai Digital Reality érdekes módját választotta a Sine Mora megjelenési dátumának közlésére: egy találgatós versenyt hirdetett a játék Facebook-oldalán, aki elsőnek eltalálta az időpontot, apró ajándékot nyert. A Grasshopper Manufacture-ral közösen készített cím márciusban landol.

ArmA 3 - bétateszt infók, új képlopatok

Lassan, de biztosan kerek egésszé formálódik az ArmA 3, bár még a harmadik negyedévben esedékes megjelenésig van időnk bőven. Szerencsére nem fogunk unatkozni, elvégre a Bohemia Interactive a Community Alpha program keretében széles körben elérhetővé teszi a játék egy korai tesztverzióját.

Binary Domain - Én, a robot

Ma került a boltokba a Yakuza Studios Gears of War-klónja, a Binary Domain, mely a szimpla akciózáson felül mély történetet is próbál ránk erőszakolni. A cyberpunk játék kényelmetlen kérdéseket feszeget, vajon az emberi természetnél is rosszabbak a gépek?

Bejelentették a Medal of Honor: Warfightert

Az EA idei nagy dobása FPS-fronton a Medal of Honor új része lesz, az előzetes információk nem hazudtak. Az Official Xbox Magazine következő száma rántja le a leplet a Warfighter alcímet kapott játékról, melyet ismét a Danger Close kalapál össze. A látványért a Frostbite 2 engine felel majd.

Max Payne 3 - az első PC-s képek

A Rockstar Games gondolt egy nagyot, és kiadott három screenshotot a Max Payne 3 számítógépes változatából, mely minden tekintetben felülmúlja a konzolos látványt. Ha csak a megnövelt felbontást és grafikai részletességet nézzük, itt brillíroz majd igazán a játék.

AMD-technológiával jöhet a PlayStation 4

Nem tehetünk róla, kedvenc pletykáink közé tartoznak a next-gen konzolok, olyan ez nekünk, mint Magdi néninek... gyakorlatilag bármi. A legfrissebb pletyka pedig úgy szól, hogy a Sony dobná az NVIDIA-t a következő generációban, és inkább az AMD-hez fordulna.

Friss képeken a Tokyo Jungle

A Tokyo Jungle az egyik olyan játék, ami egyelőre semmilyen formában nem fér a fejünkbe. Valószínűleg a fejlesztőknek sem, mert kicsit újragondolták a PlayStation 3-exkluzív anyagot, és a korábbi 2D-s játékmenetet átültették 3D-be. Ebből kaptunk most néhány új képet.

Kognitív funkciókat javít a World of Warcraft

A héten már a második szenzációhajhász, "a videojáték gyógyít" posztunk következik. Nem tehetünk róla, ha egyszer tanulmányokkal támasztják alá a dolgot, akkor mi is úgy érezzük, hogy komoly oldal vagyunk, mert tanulmányokról írunk. Gyakorlatilag tudományos oldal vagyunk!

Ghost Recon: FS - higgy a Szellemekben

Új videósorozatot indított a Ubisoft, az új Ghost Recon előtt kitaposva az utat. Egy rendkívül szimpatikus figura magyarázza el nekünk, hogy miért jó az nekünk, ha valódi taktikai harcot folytathatunk a játékban, ám a felhasználható fegyverek jobb esetben még csak a tervezőasztalon sokasodnak.