Hírarchívum - 2012. február

Hivatalos: érkezik az Amnesia: A Machine for Pigs

Végre valós formát öltött a Frictional Games új játéka. Nem is kaphattunk volna jobb hírt, hiszen készül az Amnesia: A Machine for Pigs, amit közösen készítenek a Dear Esther fejlesztőivel. Őszintén reméljük, hogy az elődhöz hasonlóan az egyik legfélelmetesebb videojátékkal lesz dolgunk.

Egyhamar nem törik fel a PlayStation Vitát

A Sony olyan intézkedéseket foganatosított a PlayStation Vita tervezésekor, amik hosszú távon gátat szabhatnak a kalózkodásnak, mondta az SCE WWS amerikai főnöke, Scott Rhode. A japánok tanultak a PSP hibáiból, így az állításuk szerint védve lesznek az illegális szoftverhasználat ellen.

AC: Revelations - traileren a The Lost Archive DLC

Igaznak bizonyultak a múlt héten felreppent szóbeszédek, miszerint újabb letölthető tartalom érkezik az Assassin's Creed: Revelations-höz. A The Lost Archive a single player élményekre koncentrál - bizonyára helyükre kerülnek a rejtélyes mozaik darabkái.

Holnapig jelentkezhetsz a Guild Wars 2 bétára

Az ArenaNet fellőtte a Guild Wars 2 nyílt bétatesztjének regisztrációs oldalát. Ha kedvet érzel arra, hogy idő előtt kipróbáld a várva-várt MMO-t, jelentkezz. Fontos tudni, hogy még egy napig él a link, utána végleg lemaradsz róla. Bár a rendszer túlterhelt, mégis érdemes próbálkoznod!

Még egy teaseren az xboxos The Witcher 2

A tegnapi, eddig soha nem látott jeleneteket tartalmazó előzetes után itt egy másik, szintén hasonló formában és minőségben. Elkalandozhatunk egy kicsit az új történeti szálakban és gameplay montázsokban. Megéri, elvégre a platform egyik leginkább várt RPG-jével van dolgunk.

Már elkészült a Thief 4 első trailere?

Konkrét hírek hiányában csupán a felszínt kapargatjuk a Thief 4 kapcsán, ami részben az Eidos Montreal sara: a bejelentés tényén kívül semmit nem tudunk a játékról. Viszont csámcsogni való pletykákkal szolgálhatunk, amik szerint már elkészült a játék első "fotorealisztikus" trailere.

Megvan a Borderlands 2 dátuma, új előzetes

A Gearbox Software bejelentette, hogy szeptember folyamán jelenik meg a posztapokaliptikus játéka folytatása. Ha a rajongók szemfülesek lesznek, s előrendelik a shootert, csatlakozhatnak a Premiere Clubba, ezáltal jó pár extra ingame tartalom ütheti a markukat.

Így fest a Star Wars: Jedi Knight CryEngine 3-mal

Emlékeztek még az 1997-es Star Wars: Jedi Knight - Dark Forces II-re? A méltatlanul elfelejtett Jedi Knight-széria mára igazi klasszikus, s bár az idő megszépíti az emlékeket, tény, hogy a Force Unleashedek előtt volt igazán lelke a Star Wars-játékoknak. Lássuk, miként fest a Crytek trendi engine-jével.

Rayman Origins - trailer a PS Vita startjára

Miért nem előnyös a kiadó számára az, ha sikervárományos produktuma nem egyszerre jelenik meg a különböző platformokra? Hát azért, mert folyton új és új launch trailereket kell gyártania. Így van ez a ma megjelent Vita esetében is, aminek a nyitójátékai között találjuk az új Raymant is.

Az első ingame képek a ShootMania Stormból

A Nadeo kiadta az első screenshotokat a közösségi élményre koncentráló ShootMania Stormból. Az ígéreteknek megfelelően tényleg egy vérbeli multis FPS-sel lesz dolgunk, ám a korábbi trendektől eltérően mi magunk rakhatjuk össze a csaták színhelyeit a szerkesztőfelület segítségével.